To je to što me zanima!

'Zašto Robben nije završio u Manchesteru? Nije volio miris'

Ulaganje od 18 milijuna eura u Robbena donijelo je Chelseaju, u kojem je Nizozemac u tri sezone odigrao 106 utakmica ukrašene s 19 golova i 22 asistencije, dva naslova Premier lige, Liga kup i FA kup
Vidi originalni članak

Bilo je ljeto 2004. Arjen Robben "prerastao" je PSV, velikani su se otimali za tada 20-godišnje nizozemsko čudo od djeteta, a ono je za početak inozemne karijere izabralo - Chelsea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve ostalo je, takoreći, povijest, a u tu povijest, prije više od 15 godina, vratio se Rio Ferdinand, legenda Manchester Uniteda koja je iz prve ruke svjedočila o tome kako je Robben izabrao Stamford Bridge, a ne Old Trafford.

- Došao je na trening, malo je prošetao i nije mu se svidio miris. Okrenuo se i otišao u Chelsea. Nisam mogao vjerovati - pomalo nevjerojatnu stvar ispričao je Ferdinand svojim pratiteljima na Instagramu.

- Kakav je to bio igrač. Tako bi nam dobro tada došao. Znao si uvijek da će ići lijevo, ali nisi ga mogao zaustaviti. Govorio je: "Ići ću lijevo, nećete me zaustaviti". I nisu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What was it like to play against Thierry Henry?! #AskRio #Arsenal #Barca @thierryhenry

Objavu dijeli Rio Ferdinand (@rioferdy5)

Ulaganje od 18 milijuna eura u Robbena donijelo je Chelseaju, u kojem je Nizozemac u tri sezone odigrao 106 utakmica ukrašene s 19 golova i 22 asistencije, dva naslova Premier lige, Liga kup i FA kup.

Međutim, ima još jedan ljevak kojeg su protivnici teško zaustavljali, Ferdinandov dugogodišnji suigrač - Ryan Giggs.

- Kad bih morao birati između njih dvojice, izabrao bih Giggsa.

Obojica su danas, nažalost, nogometni umirovljenici...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sena2 26.03.2020.

    Kakva je to igracina bila!Zna protivnik kuda ce Robben i ne moze ga zaustaviti!Mota lijevo,lijevo,lijevo iz trka sut i gol!Kakvu je ljevicu imao!Uhhh

  • 25.03.2020.

    Trebo je u mancster

Komentiraj...
Vidi sve komentare