To je to što me zanima!

Zato je Rudeš otkantao Dinamo: Nećemo mijenjati domaćinstvo jer nam niste kupili traktor...

Klupski traktor ukrali su nam preko noći, prije godinu i pol dana. O tome postoji policijski zapisnik, policija radi na tome, ali i dalje nema pomaka, mi i dalje nemamo prijeko potreban traktor, priča direktor Rudeša Stipe Čondrić
Vidi originalni članak

Dinamo je u osmini finala Hrvatskog kupa morao u Rudeš. Kod zagrebačkog drugoligaša s kojim "modri" godinama gaje dobre i kvalitetne odnose. Ipak, u Dinamu su proteklih dana na sve načine pokušali zamijeniti domaćinstvo ove utakmice, Zoranu Mamiću i njegovom stožeru nije se svidio travnjak na kojem su morali zaigrati njegovi igrači.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istina, rudeški travnjak nije u idealnom stanju, daleko od toga. Dinamo je prvo nudio Rudešu zamjenu domaćinstva, pa su "modri" željeli i da se utakmica odigra u Kranjčevićevoj, ali na koncu je hrvatski prvak ipak morao u Rudeš.

- Evo, ja sam u klub stigao prije četiri mjeseca, a nama je klupski traktor ukraden preko noći prije godinu i pol dana. O tome postoji policijski zapisnik, policija radi na tome, ali tu i dalje nema nikakvih pomaka, mi i dalje nemamo prijeko potreban traktor - priča nam direktor Rudeša Stipe Čondrić, pa dodaje:

- Za početak, mi nikoga nismo ništa molili, niti vukli za rukav. Dinamo nam se javio s ponudom oko zamjene domaćinstva, a ja sam proslijedio tu informaciju upravi kluba, te smo sazvali izvanrednu Skupštinu na kojoj je donesena odluka da ako Dinamo želi donirati traktor radnoj zajednici NK Rudeš, pristajemo na zamjenu uz blagoslov naših igrača. 

Dinamo na to nije pristao, a u Rudešu su se onda morali snaći sami...

- Kako da im pripremimo travnjak na najbolji mogući način kada nemamo ni taj potreban traktor? No, kako oni nisu pristali na našu kontraponudu, posudili smo traktor od firme "Toni Travnjak" kojoj se u ime cijelog kluba zahvaljujem i pripremili teren da se može odigrati kup utakmica. A taj traktor ćemo uredno i vratiti. Rudeš je u svakom slučaju Dinamu bio ugodan domaćin i ponosni smo što je Dinamo osjetio čari drugoligaškog nogometa. 

U Rudešu i dalje ne odustaju od novog traktora...

- Kako je nova uprava sanirala i podmirila sve postojeće obveze, nama prema planu investicija za 2021. godinu stoji kupnja novog "famoznog" traktora, te se nadamo da ćemo dogodine svakog sportskog suparnika dočekati na uređenom travnjaku kako bi trebalo priličiti svakom profesionalnom natjecateljskom klubu. Rudeš to svakako i jest, kod nas svakodnevno trenira 400 djece kojoj želimo osigurati što bolje uvjete - završio je Stipe Čondrić, inače stariji brat sjajnog vratara Josipa koji danas brani boje ruskog prvoligaša Rotora iz Volgograda.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • danejolić 17.12.2020.

    Ne treba tebi traktor nego noga u guzicu.

  • miljac mimi 16.12.2020.

    Neka vam Zrinjevac pokloni za Božić

  • Samarsa 16.12.2020.

    Kakve veze ima traktor s time sto vi na pola terena ni nemate trave? Možda to neki traktor koji odmah radi izmjenu travnjaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare