Obavijesti

Sport

Komentari 32

Zato je Rudeš otkantao Dinamo: Nećemo mijenjati domaćinstvo jer nam niste kupili traktor...

Zato je Rudeš otkantao Dinamo: Nećemo mijenjati domaćinstvo jer nam niste kupili traktor...
3

Klupski traktor ukrali su nam preko noći, prije godinu i pol dana. O tome postoji policijski zapisnik, policija radi na tome, ali i dalje nema pomaka, mi i dalje nemamo prijeko potreban traktor, priča direktor Rudeša Stipe Čondrić

VIDEO

Dinamo je u osmini finala Hrvatskog kupa morao u Rudeš. Kod zagrebačkog drugoligaša s kojim "modri" godinama gaje dobre i kvalitetne odnose. Ipak, u Dinamu su proteklih dana na sve načine pokušali zamijeniti domaćinstvo ove utakmice, Zoranu Mamiću i njegovom stožeru nije se svidio travnjak na kojem su morali zaigrati njegovi igrači.

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

Istina, rudeški travnjak nije u idealnom stanju, daleko od toga. Dinamo je prvo nudio Rudešu zamjenu domaćinstva, pa su "modri" željeli i da se utakmica odigra u Kranjčevićevoj, ali na koncu je hrvatski prvak ipak morao u Rudeš.

- Evo, ja sam u klub stigao prije četiri mjeseca, a nama je klupski traktor ukraden preko noći prije godinu i pol dana. O tome postoji policijski zapisnik, policija radi na tome, ali tu i dalje nema nikakvih pomaka, mi i dalje nemamo prijeko potreban traktor - priča nam direktor Rudeša Stipe Čondrić, pa dodaje:

- Za početak, mi nikoga nismo ništa molili, niti vukli za rukav. Dinamo nam se javio s ponudom oko zamjene domaćinstva, a ja sam proslijedio tu informaciju upravi kluba, te smo sazvali izvanrednu Skupštinu na kojoj je donesena odluka da ako Dinamo želi donirati traktor radnoj zajednici NK Rudeš, pristajemo na zamjenu uz blagoslov naših igrača. 

Dinamo na to nije pristao, a u Rudešu su se onda morali snaći sami...

- Kako da im pripremimo travnjak na najbolji mogući način kada nemamo ni taj potreban traktor? No, kako oni nisu pristali na našu kontraponudu, posudili smo traktor od firme "Toni Travnjak" kojoj se u ime cijelog kluba zahvaljujem i pripremili teren da se može odigrati kup utakmica. A taj traktor ćemo uredno i vratiti. Rudeš je u svakom slučaju Dinamu bio ugodan domaćin i ponosni smo što je Dinamo osjetio čari drugoligaškog nogometa. 

U Rudešu i dalje ne odustaju od novog traktora...

- Kako je nova uprava sanirala i podmirila sve postojeće obveze, nama prema planu investicija za 2021. godinu stoji kupnja novog "famoznog" traktora, te se nadamo da ćemo dogodine svakog sportskog suparnika dočekati na uređenom travnjaku kako bi trebalo priličiti svakom profesionalnom natjecateljskom klubu. Rudeš to svakako i jest, kod nas svakodnevno trenira 400 djece kojoj želimo osigurati što bolje uvjete - završio je Stipe Čondrić, inače stariji brat sjajnog vratara Josipa koji danas brani boje ruskog prvoligaša Rotora iz Volgograda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe