To je to što me zanima!

Završen spor Gojun vs. Hajduk: Bjelanović povukao svoju tužbu

Cijeli događaj izazvao je pravi potres u Hajduku pa su krenula prebacivanja odgovornosti. Preraslo je sve u tužbe, Gojun je, tražeći svoju zaštitu, splitski klub tužio Arbitražnom sudu HNS-a koji je u četvrtak završen nagodbom
Vidi originalni članak

Još u lipnju Uprava Hajduka izvanredno je prekinula suradnju s Krešimirom Gojunom, koji je maknut s mjesta šefa Akademije 'Luka Kaliterna'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službeno objašnjenje kluba bilo je da je Gojun dopisom predsjedniku Uprave i Nadzornom odboru HNK Hajduk optužio svojeg nadređenog, tadašnjeg sportskog direktora HNK Hajduk Sašu Bjelanovića, da je od njega tražio, između ostaloga da u svibnju uoči utakmice Hajduk II - Šibenik pomogne Šibeniku da izbori direktan ulazak u 1. HNL.

PROBLEM S KORONA VIRUSOM Ako kažu da se derbi igra bez publike, Hajduk traži odgodu?

Hajduk je obavio razgovore s akterima i utvrdio da nije bilo takvih nepravilnosti te su s obzirom da se radi o lažnoj dojavi koja je narušila odnose u klubu kao i međusobno povjerenje, s ciljem zaštite kluba i Bjelanovića u Hajduku odlučili dati otkaz Gojunu.

ALARM U HNS-U Prazne tribine: Zbog korone Hajduk gubi 2.2 milijuna kuna?

Cijeli događaj izazvao je pravi potres u Hajduku pa su krenula prebacivanja odgovornosti. Preraslo je sve u tužbe, Gojun je, tražeći svoju zaštitu, splitski klub tužio Arbitražnom sudu HNS-a koji je u četvrtak završen nagodbom.

Gojunu bi trebala pripasti polovica iznosa koji je zahtijevao u tužbi, a osim što je on povukao svoje riječi, i Bjelanović je, na njegov zahtjev, povukao privatnu tužbu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • muž 28.02.2020.

    Bravo

  • budalenko 28.02.2020.

    Nisam ni sumnjao da je Gojun bio u pravu,a sad fino Bjelanovica kaznit zabranom rada u sportu na odredjeno vrijeme

  • mihic82 27.02.2020.

    Namjestanje utakmice se riješi da netko povuče svoje riječi i za to dobije novce, doduse pola od traženog. Zasto DORH ne istraži ove čistunce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare