To je to što me zanima!

Zbog "lošijeg općeg stanja" Modrić je propustio trening

Zbog nešto lošijeg općeg stanja, odlukom liječničke službe i izbornika Bilića, Luka će preskočiti poslijepodnevni trening u Oslu, piše u priopćenju na stranicama HNS-a
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija poslijepodne je stigla u Oslo, a prve informacije koje stižu iz Norveške nikako nisu dobre. Luka Modrić propustio je trening! Kao razlog se navodi 'nešto lošije opće stanje'. Ili su pripreme bile preintenzivne za Modrića ili je sezona bila prenaporna, treće objašnjenje je možda kakva viroza iako liječnici navode kako takvih simptoma nema.

Što god da je, nije dobro, jer teško je uopće zamisliti Euro bez Modrića iako ne treba ništa prejudicirati. Već u subotu od 19 sati znat ćemo je li nešto ozbiljnije. Moći ćemo odahnuti ako najbolji naš nogometaš istrči od 1. minute u prijateljskoj utakmici. Zasad konkurira za sastav.

Donosimo cijelo priopćenje sa stranica HNS-a:

'Zbog nešto lošijeg općeg stanja, odlukom liječničke službe i izbornika Bilića, Luka Modrić će preskočiti poslijepodnevni trening u Oslu...

Liječnici naglašavaju da mjesta zabrinutosti nema, kao što nema nikakvih izrazitih simptoma koji bi upućivali na bilo kakav oblik viroze i slično.

Riječ je o svojevrsnoj prevenciji, odnosno odluci o neizlaganju većim naporima kako se Modrićevo stanje posljedično ne bi pogoršalo. 

Prema riječima liječnika hrvatske nogometne reprezentacije, dr. Bahtijarevića i dr. Rakića, za očekivati je kako će se do sutra situacija potpuno normalizirati te da će najbolji hrvatski nogometaš konkurirati za prijateljski susret s Norvežanima.'

Idi na 24sata

Komentari 89

  • RozaCeta-kolloch 02.06.2012.

    puzu stvarno si prevrsio svaku mjeru daj promjeni malo nemoj biti dosadan postedi nas molimte......

  • purger30 02.06.2012.

    ...hura za golove s loptama u mreži..!!!! :D

  • stara_purgerica 02.06.2012.

    Pa vi novinari stvarno niste svoji:"teško je zamisliti Hrvatsku bez Modrića" - koliko je on dobrih utakmica odigrao u reprezentaciji? Takvim stavom podcjenjujete sve one mlade dečke koji se trude dobro igrati i koji imaju nacionalni naboj i želju igrati u reprezentaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare