To je to što me zanima!

Zbog nje su svi igrači na dijeti: Doktorica Boaviste je 'bomba'

Rossana je Paragvajka, ima titulu doktorice i radi kao nutricionistica u niželigaškom klubu u Brazilu. Otkako je stigla u klub, igračima ne pada forma. Rasturaju sve pred sobom...
Vidi originalni članak

Postoji jako dobar razlog zašto u nižoj brazilskoj ligi Boavista ima najviše zainteresiranih igrača koji žele braniti boje kluba. Razlog ima paragvajsku krv i titulu doktorice, a već smo pisali o njoj. Svjetski mediji svako malo podsjete na to kakvu "bombu" od doktorice ima Boavista iz predgrađa Rio de Janeira.

Otkako je Rossana Torales stigla u Boavistu, nogometašima se naglo povećalo zanimanje za zdravu prehranu. Njezina predavanja se ne propuštaju.

U kratkom je roku s trona najatraktivnijih doktorica u svijetu nogometa smijenila Evu Carneiro, bivšu liječnicu Chelseaja koju je Mourinho potjerao dok je bio trener.

Rossana je stigla u klub i zgrozila se načinom prehrane nogometaša. Za svakog je posebno napravila listu s namirnicama koje smiju unositi u organizam, a igrači se strogo drže njezinih savjeta. Vidi se to i po rezultatima.

Otkako je stigla Rossana, igračima forma ne pada.

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • joca jakarta 11.11.2016.

    latinoamerikanke su možda i najseksi žene svijeta barem meni jesu.ova je bombon.

  • burek. 10.11.2016.

    Uvijek sam volio zdrav život. Računavši od prije 2 minute.

  • amy1802 10.11.2016.

    Evo ovako izgleda žensko tijelo s oblinama, a ne oni plus size modeli! Lijepa i zgodna. Amen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare