To je to što me zanima!

Ognjen Vukojević izbačen je iz reprezentacije i s Mundijala...

Ognjen Vukojević razriješen je dužnosti suradnika stručnog stožera te odlazi sa Svjetskog prvenstva. HNS mu je oduzeo akreditaciju. U priopćenju javnosti Dalićev skaut ispričao se svima...
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava javnost kako je odlukom rukovodstva Saveza Ognjen Vukojević razriješen dužnosti suradnika stručnog stožera hrvatske reprezentacije te više neće biti član delegacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, objavio je HNS na internetskim stranicama.

Vukojević je bio dio Dalićeva stožera tijekom priprema za Svjetsko prvenstvo te na samom Mundijalu, gdje je obavljao funkciju skauta. Do odluke je došlo nakon što je Vukojević, poslije utakmice protiv Rusije, na društvenim mrežama podijelio video u kojem s Domagojem Vidom uzvikuje poruke podrške Ukrajincima i kijevskom Dinamu.

Zbog tog videa Vukojević i Vida dobili su upozorenje od Fife, koja strogo brani bilo kakve političke poruke. Sadržaj videa bio je još i osjetljiviji jer je izrečen u Rusiji, s kojima Ukrajinci ratuju, nakon što smo Rusiju izbacili s Mundijala...

"Hrvatski nogometni savez ovim se putem ispričava ruskoj javnosti za postupak člana stožera reprezentacije", dodali su iz HNS-a te prenijeli reakciju samog Vukojevića.

"Ne bih želio biti teret reprezentaciji"

- Razumijem i poštujem odluku Hrvatskog nogometnog saveza. Ne bih želio biti teret reprezentaciji uoči izuzetno važnog polufinalnog susreta Svjetskog prvenstva kada je najpotrebniji mir. U mojim izjavama nije bilo nikakvih političkih konotacija, želio sam samo zahvaliti za podršku prijateljima u Ukrajini i mom klubu, kijevskom Dinamu, koji mi je dopustio sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu. Međutim, razumijem da se te izjave mogu i drugačije interpretirati - rekao je Vukojević i dodao:

- Zbog toga mi je žao i ispričavam se ruskoj javnosti ako su doživjeli moje izjave na takav način. Izuzetno sam ponosan na ono što je Hrvatska do sada napravila u Rusiji i dečkima želim puno sreće u preostalim utakmicama. Bit ću njihov najveći navijač do samog kraja!

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 519

  • Cro Miki 10.07.2018.

    **** Admin**** Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • gvagec 10.07.2018.

    Dok pametni šute neki se petljaju u politiku. Poznato je da smo mi Hrvati lajavi i da kada nas upozore onda ispričavamo kao nismo tako mislili. Tak smo i za rata svi su pisali po zidu i voljeli bend U2 iako su se prije toga davili u pjesmama Lepe Brene a ostala muzika je bila smeće a U2 je postao voljeni bend zakaj nisu onda pisali UFO II i to je bil dobar bend.

  • crni75_1 10.07.2018.

    A vi sto se pravdate i ispricavate rusima procitajte na tisuce njihovih komentara o nama, sve komplimenti u vidu Hrvati fasisti, nacisti itd itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare