To je to što me zanima!

Zbog srčanih problema prestao je igrati nogomet, sad mu srce preskočilo u prijenosu: Dobro je

Mislim da sam upravo imao malu aritmiju. Ali ne, ne trebamo k doktoru, rekao je bivši argentinski nogometaš u prijenosu nakon što je osjetio probleme sa srcem
Vidi originalni članak

U povijest Premiershipa zauvijek će ostati upisan '93:20' kao trenutak u kojem je Sergio Agüero (34) napravio čudo i zabio treći gol Manchester Cityja protiv Queens Park Rangersa za prvu titulu u Premiershipu. Bilo je to prije 11 godina, nakon toga postao je legenda 'građana', a karijeru je završio u Barceloni.

I to ne na način na koji je htio jer je 15. prosinca 2021. godine objavio kako na savjet liječnika odlazi u mirovinu. Naime, nakon što je krajem listopada te godine izašao u 41. minuti susreta protiv Alavesa zbog problema sa srcem, pretrage su pokazale da je imao aritmiju te mu je ugrađen pacemaker i liječnici su mu savjetovali da zbog rizika prekine profesionalnu karijeru.

ŽIVOTNA PRIČA SERGIJA AGUERA Slomili mu ključnu kost prilikom poroda, Maradona ga mrzio, a otišao zbog problema sa srcem

To je i napravio, a nastavio je drugu karijeru u streamingu videoigara te kao komentator na raznim argentinskim kanalima. A u jednom streamu ponovno je imao srčanih problema. Nakratko je zastao u prijenosu s najpopularnijim španjolskim streamerom Ibaijem Ilanosom. 

- Što se događa, čovječe? Želiš da odemo doktoru? - upitao je Španjolac, na što mu je Argentinac odgovorio:

- Mislim da sam upravo imao malu aritmiju. Ne, ne trebamo k doktoru. Imam čip koji će to otkriti i poslati mu signal. 

U dresu 'građana' odigrao je 390 utakmica, zabio 260 golova i 73 puta asistirao. 
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ciglabrick 30.03.2023.

    Aguero ima dijagnosticiranu srčanu manu od 12. godine i sa 15 godina je bio na operaciji srca.

  • NindžaPijace 30.03.2023.

    Znači prije igle bio je jedan od zaštitnih lica pfizer kampanje u nogometnom svijetu. A nakon povlačenja zbog srčanih problema malo je promijenio pjesmu: "Sergio Aguero suggested that the reason behind his heart problems was the coronavirus and the vaccination consequences. 'F***ing useless': Aguero on COVID-19 vaccines."

Komentiraj...
Vidi sve komentare