To je to što me zanima!

Zdravko Čolić ih otjerao iz Arene, zagrebaši u Ledenoj

Dužni smo 7,65 milijuna kuna i tu se kriju razlozi neigranja u Areni. Ne želimo više samostalno financirati naše termine, objasnio je Zoran Gobac
Vidi originalni članak

Bježite rukometaši, stiže Zdravko Čolić! Nakon što ovog vikenda u zagrebačkoj Areni neće moći ugostiti francuski Chambery Savoi, rukometaši Croatia osiguranja Zagreb u Domu sportova morat će odigrati i domaću utakmicu Lige prvaka protiv slovenskog Celja.
- Naš sljedeći termin u Areni je 7. ožujka. No dan poslije nastupa Čolić pa ćemo i Celje dočekati u Ledenoj dvorani - pojasnio je situaciju glavni menadžer Zagreba Zoran Gobac.
- Interes za utakmicu s Chamberyjem je golem. Bez problema bi popunili Arenu - otkrio je direktor kluba Bartol Kaleb.
Unatoč velikom interesu i “kilometarskim” redovima pred blagajnama, hrvatski prvak ima financijskih problema.
- I nas je zahvatila globalna recesija. Klub u ovom trenutku duguje 7,650.000 kuna. Neće to ugroziti ovu natjecateljsku sezonu, ali i tu se kriju razlozi neigranja u Areni. Ne želimo više samostalno financirati naše termine. Rado bismo zadržali ovu jaku momčad i sljedeće sezone, no moramo biti odgovorni. Ne želimo naš klub dovesti u situaciju u kojoj je bio krajem devedesetih s dugom od više od 30 milijuna kuna - izjavio je Gobac.
- Izgradnja Rukometnog doma riješila bi sve naše probleme. Od 16 klubova u Ligi prvaka jedino mi nemamo svoju dvoranu - požalio se direktor Kaleb.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Drenovci 13.02.2009.

    Bravo braćo Hrvati,daj te nam čolu,j...š Thompsona čolić je krvario za Hrvatsku...

  • Brat od rođe1 12.02.2009.

    treba srbima pokazat kako smo sve zaboravili i postali gostoljubiv narod.oni će za uzvrat opet za par godina da nas ebu i ubijaju jer im mi to omogućavamo.rukomet pa kome to treba u zagrebu preči je čola od rukometa .................

  • gremljin 12.02.2009.

    NN traži kredit ...NN dobije kredit...NN kaže da 28godina porezni obveznici otplaćuju kredit...NN troši novac koji je u prihodu Arene i trpa ga sebi i kompanjonima u đep...NN ne da rukometnom klubu da nastupa u Areni jer dolazi pevaljka...NN je od nas napravio budale...DO trgni se više!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare