To je to što me zanima!

Zec je još u šumi: Slavio prije cilja pa na kraju izgubio utrku

Već se polako pojavio i smiješak na njegovom licu, no onda se par metara prije cilja 'od nikud' pojavio i Meron Simon, pretrčao ga i prvi prošao kroz ciljnu ravninu
Vidi originalni članak

Američki trkač Tanguy Pepiot naučio je veliku životnu lekciju na jednoj utrci u svom Oregonu. Na nekih 25 metara od cilja u utrci na 3000 metara rukom je pozivao publiku da glasnije proslavi njegovu pobjedu. Već se polako pojavio i smiješak na njegovom licu, no onda se par metara prije cilja 'od nikud' pojavio i Meron Simon, pretrčao ga i počeo slaviti. Zbunjeni Pepiot nije mogao vjerovati što se dogodilo pa se samo srušio na stazu i rukama prekrio lice od srama. Ponovljena snimka otkriva kako je Pepiot Simona vidio tek na velikom ekranu na stadionu, a kada se okrenuo prema stazi već je bilo prekasno. 

- Bio sam uvjeren da će Tanguy pobijediti. Izgledalo je kao da ima nedostižnu prednost, no osjetio sam podršku s tribina i naglo ubrzao. Uspio sam ga prestići. Mislim da on nije imao pojma što se događa - rekao je Simon nakon utrke koju će zasigurno vječno pamtiti. 

Pamtit će je sigurno i nesretni Pepiot koji je u svom gradu sada postao glavni predmet sprdnje. O njegovoj utrci pričat će se još godinama, a trebao je samo pričekati još par sekundi. 

- Ovo mi se nikada nije dogodilo. Dobro ću zapamtiti ovu lekciju. Potrudit ću se da mi se to više nikada ne dogodi - rekao je Pepiot. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mihicaa_1 15.04.2015.

    iz keca u dvojku

  • StaBiSaSvijetomUpm 15.04.2015.

    Hahaha a jadan >_<

  • nikluk20 15.04.2015.

    neka mu je....oni pametniji se okrenu da pogledaju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare