To je to što me zanima!

Zekić ima recept za pobjedu u Rijeci, Fruk lovi Anasov rekord

Osijek je na Rujevici pobijedio samo dvaput, a jednu pobjedu potpisuje popularni Zeka. On je s Osijekom ondje slavio u listopadu 2017., u svojem prvome mandatu. Bilo je 2-1
Vidi originalni članak

Osijek u nedjelju od 15 sati gostuje kod Rijeke u 26. kolu HNL-a. Rujevica i nije najsretniji stadion za "bijelo-plave". U 17 utakmica Osijek je pobijedio samo dvaput, a jednu od tih pobjeda potpisuje baš Zoran Zekić (49).

POGLEDAJTE VIDEO: Nezadovoljna Kohorta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zekić: Težak je život bez Miereza

On je s Osijekom ondje slavio u listopadu 2017., u svojem prvome mandatu. Bilo je 2-1. Trebalo je proći gotovo pet godina do nove pobjede prvoligaša s Drave.

Nju su Osječani ostvarili u rujnu 2022., kad je trener bio Rene Poms. Završilo je 3-0 za goste, što je jedna od njihovih najuvjerljivijih pobjeda protiv kluba s Kvarnera uopće. Samo je jedna pobjeda bila još uvjerljivija. Osijek je u listopadu 2010. razbio Rijeku 5-1, a u tom trijumfu sudjelovao je i današnji kapetan Vedran Jugović (34).

Zekić uoči utakmice ima glavobolju. Zbog akumuliranih opomena bit će bez najboljeg igrača i strijelca. Ramon Mierez (26) ima akumulirane opomene. U prvih 11 trebao bi uskočiti stasiti slovački napadač Ladislav Almasi (25).

- Pokazale su neke prijašnje utakmice koliko nam je život bez Ramona težak. No morat ćemo se snaći. Pa nećemo se zbog toga valjda unaprijed predati - rekao je uoči utakmice Zekić.

NEMA KRAJA SKANDALIMA Novi skandal: Uhitili HNL suca zbog prijetnji dopredsjedniku sudačke komisije Svilokosu... SPOMINJAO MU I DJECU Detalji skandala: Sudac kupio jednokratni broj i slao gnjusne poruke Svilokosu uz potpis HŽV

'Rijeka je zasluženo na vrhu'

Osijek je prošlog vikenda iznenadio i remizirao s Dinamom (1-1), koji u zadnje vrijeme igra sve bolje.

- Trebamo biti na istoj razini igre kao protiv Dinama. Posebno kad je riječ o napadačkim akcijama, jer smo u tom susretu razradili mnogo dobrih akcija iz kojih smo stvarali prilike, koje su, nažalost, ostale neiskorištene - istaknuo je strateg Osijeka.

Prognozirao je borbu za naslov.

- Mnogo će toga ovisiti o Dinamovim nastupima u KL-u. Ostane li u Europi, to će mu biti dodatni napor, a Hajduku i Rijeci ostavit će više prostora. Rijeka se sama dovela na vrh, a to je, prema igrama koje pruža, i zaslužila. Sve je još otvoreno.

Rijekin veznjak Toni Fruk (22) zaludio je skaute europskih klubova. U 29 utakmica ove sezone imao je čak 11 asistencija. Najviše asistencija za Rijeku u sezoni sakupio je Anas Sharbini. U sezoni 2014/15. imao ih je 13. Marin Tomasov u sezoni 2015/16. imao je 12 asistencija.

U LOŠOJ FORMI Trener Gorice uoči Hajduka je priznao: Noćima ne spavam... NEVJEROJATNO Špijunska afera u Puli! Netko je iz Istre snimao treninge za drugi HNL klub?! Dvojac bio na policiji

Idi na 24sata

Komentari 42

  • doctor07 10.03.2024.

    ipak nema

  • trdo spreda 10.03.2024.

    Osijek je smješan klub naime toliki silni talenti su prošli kroz klub ili su iz omladinske izašli i na kraju imaju 2-3 druga mjesta u prvanstvu i jedan kup!! U Hrvatskoj postoji samo velika trojka, nažalost Osijek nije u talu po meni, barem za sada. Sportski pozdrav

  • zd-os 10.03.2024.

    Prilika Osijeku da do kraja sezone napravi okosnicu momčadi za sljedeću godinu, dati priliku mladima jer realno ne može ni gore ni dolje na tablici a može profitirati za budućnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare