Obavijesti

Sport

Komentari 4

Trener Gorice uoči Hajduka je priznao: Noćima ne spavam...

Trener Gorice uoči Hajduka je priznao: Noćima ne spavam...
3

Tražim model, neki recept. Zašto nam se unutar jedne utakmice događaju takve oscilacije. Imali smo faze dobrog izdanja, dobrog garda... Ali jedna greška sve mijenja, rekao je trener Gorice Dinko Jeličić uoči Hajduka

VIDEO

To je utakmica koja na neki način definira ponovno nekakav niz i dvoboj protiv kluba koji je u borbi za prvaka, rekao je trener Gorice Dinko Jeličić (50) uoči ogleda 26. kola HNL-a u kojem će njegova momčad dočekati drugoplasirani Hajduk.

Gorica je u srijedu ujutro pustila u prodaju prvi kontigent ulaznica za utakmicu, a one su toliko brzo rasprodane da ih klub uopće nije pustio u fizičku prodaju. U petak će u prodaju biti pušten još jedan kontigent ulaznica, a očekuje se kako će i te karte ubrzo biti rasprodane. Mnogi žele uživo pratiti utakmicu Hajduka, a i Jeličić je svjestan kako će njegova momčad, iako je domaćin utakmice, imati zapravo manje navijača na utakmici.

- To će biti i za nas motiv da u takvom ambijentu sve napravimo da usporimo Hajduka, a ubrzamo naš izlazak iz krize - dodao je Jeličić.

Nema kraja mukama Hajduka: Marokanac prosvjeduje, a cijela jedna momčad je izvan stroja
Nema kraja mukama Hajduka: Marokanac prosvjeduje, a cijela jedna momčad je izvan stroja

Kriza o kojoj priča jest katastrofalan niz Gorice, koja je u posljednjih deset utakmica u prvenstvu i Kupu ostvarila tek jednu pobjedu (1-0 protiv Slavena 25. veljače) uz čak devet poraza. Trener Gorice ističe kako momčad nije klonula, unatoč lošim rezultatima.

'Hajduk na svakoj poziciji ima dva jaka rješenja'

- Priprema je usmjerena na način kako mi moramo izgledati. Nevezano uz ime protivnika. Hajduk ima na svakoj poziciji dva jako kvalitetna rješenja. Fokus je na sebi, da kvalitetno odradimo ono što ćemo staviti pred sebe i ono što nam na trenutke nedostaje. A to je neki level kompaktnosti, agresije i koncentracije. Imamo periode padanja i to nas je koštalo rezultata u utakmicama iza nas. Koliko god je situacija ovakva, malo teža s obzirom na taj niz smatram kako možemo jako puno dobiti u ovoj utakmici. Svjesna toga je i svlačionica. Nije im se lako nositi s ovime, no nisu klonuli, rade svoj posao. Siguran sam da će i u subotu dati svoj obol.

Velika Gorica: Trener Dinko Jeličić i Josip Mitrović najavili susret s Dinamom

Jeličić gubi san zbog loše forme njegove momčadi.

Hajduk ima navijače čak i u Kraljevini Esvatini! Klub je objavio člansku mapu svijeta
Hajduk ima navijače čak i u Kraljevini Esvatini! Klub je objavio člansku mapu svijeta

- Ne spavam noćima. Tražim model, neki recept. Zašto nam se unutar jedne utakmice događaju takve oscilacije. Imali smo faze dobrog izdanja, dobrog garda... Ali jedna greška sve mijenja. Naš pad kreće od te utakmice protiv Hajduka u Splitu i traje… Nikako da uhvatimo pravi ritam. Pokazujemo dobre stvari, ali nekad zbog individualnih grešaka i drugih reakcija ostajemo kratki za bodove. To je mentalni pritisak. Svjesni smo. Rekao sam momčadi: u cijeloj priči nije tolika bodovna razlika takva da se ne bismo mogli potencijalno boriti za Europu. Imali smo dobar niz, prije se borili za goli život. To se preko noći može okrenuti. Inače, cijela liga je sklona oscilacijama. Od ovih gore, do sredine. I Rudeš pokazuje sve bolje igre. Bit će padova - zaključio je Jeličić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju