To je to što me zanima!

Zekić: Nakon dugo vremena sam uživao u igri svojeg Osijeka

Još neke stvari moramo uigrati, ali isto tako ne smijem se žaliti budući da se sada osjećam potpuno suprotno u odnosu na prošli tjedan kad smo upisali poraz u Puli, rekao je trener 'bijelo-plavih'
Vidi originalni članak

Rekao bih da smo u prvom poluvremenu ispunili veći dio plana kojeg smo imali. Nažalost, nismo iskoristili neke stvari koje smo isprovocirali, a tu konkretno mislim na neke greške Osijeka te smatram da smo u tim nekim situacijama morali bolje reagirati - kratko je prokomentirao trener Gorice Dinko Jeličić nakon poraza 3-0 od Osijeka te dodao:

POGLEDAJTE VIDEO: Osijek - Gorica 3-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Što se tiče drugog poluvremena, reakcija kod prvog pogotka je vrlo, vrlo, vrlo slaba i to je na neki način usmjerilo utakmicu. I kod drugog pogotka smo slabije reagirali. Jako teško je u ovim okolnostima momčad vratiti u neko normalno raspoloženje. Dobro smo ušli u utakmicu, ali nažalost, opet nas je manjak koncentracije koštao.

Zeka nasmijan od uha do uha

Zoran Zekić je mogao biti itekako zadovoljan. Izjave je dao s osmijehom od uha do uha.

- Moram reći da sam nakon dugo vremena uživao u igri svoje momčadi. Bili smo poletni, puni energije, igrali jedan moderan nogomet - rekao je trener Osječana pa dodao:

- U prvom poluvremenu nismo zabili pogodak, a isto tako ne bismo mi bili mi da si malo ne zakuhamo neke situacije. No, tu je Malenica koji je odreagirao na najbolji mogući način u situaciji kad je na semaforu bilo 0-0. U nastavku smo igrali s rombom u sredini i dva napadača. Još neke stvari moramo uigrati, volio bih da smo uputili još više ubačaja, ali isto tako ne smijem se žaliti budući da se sada osjećam potpuno suprotno u odnosu na prošli tjedan kad smo upisali poraz u Puli.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Minas Tirith 18.02.2024.

    baš lijep stadion...kao da se ne igra u Hr...sad kad dođu Nizozemci neće se zgražati nego osjećat poprilično ugodno

  • Dovla25 18.02.2024.

    Slabi je taj tvoj Osijek,ili si ti loš trener.Igra ti je kao u županijskoj ligi napucaj u napad i ako tko pogodi dobro ak ne nikom ništa.

  • Milošević777 18.02.2024.

    Čim si izvadio Lovrića druga ekipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare