To je to što me zanima!

Malenica skidao zicere, Lovrić zabijao bombe, Zekić isključen

Trećeplasirani Osijek dočekao je Goricu, koja je također u borbi za Europu, a rezultat je bio 2-2. Za Osječane su zabili Škorić i Ejupi, a za Goricu je dva gola zabio Kristijan Lovrić
Vidi originalni članak

Osijek i Gorica remizirali su 2-2 u sjajnoj utakmici u Gradskom vrtu u 26. kolu prve HNL.

U prvom, slabijem poluvremenu Gorica je povela u 40. minuti prekrasnim pogotkom 'pehista' Kristijana Lovrića. Izvukao se Lovrić na unutarnju stranu i zapucao s ruba šesnaesterca za 1-0.

JUNAK GORICE Draga, više ne gađam stative! 24sata su mu donijela sreću...

Nastavak je donio dinamičniju igru, a domaćini su izjednačili golom Škorića, no nisu dugo imali 'bod u ruci'. Niti minutu nakon ponovno je na isti način kao i prvi gol zabio Lovrić!

Ipak, Zekićeva momčad uspjela se vratiti 12 minuta kasnije prekrasnim golom Ejupija, koji je naposljetku u 90. minuti isključen, a sudac Fran Jović tada je na tribine poslao i trenera Zorana Zekića koji je stalno prigovarao. 

U završnici utakmice par su fenomenalnih prilika imali Goričani! Prvo je Mathieu ostao potpuno sam s Malenicom, i već se činilo kao da će bajka u Gradskom vrtu imati tragičan kraj za domaćine, a onda je to skinuo Malenica! Niti minutu kasnije, opet ista priča, samo ovaj put Zwolinski! Opet je obranio Malenica, a odbijanac je sam krenuo prema golu, no onda je loptu s crte briljantno skinuo Lončar i ostavio bod u džepu svojoj momčadi.

Momčadi su tako nakon utakmice ostale na istim pozicijama kao i prije nje, Osijek na trećem, a Gorica na šestom mjestu uoči ostalih utakmica 26. kola prve HNL.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • noćna ptica 29.03.2019.

    Mogao bi i jadni Hajduk u Europu.

  • 29.03.2019.

    Svim zavidnima i zlonamjernima komentarima u današnjem članku o Lovriću, mislim da je pokazao današnjom utakmicom, ponovo najbolji na terenu.👍👍

  • 33beg33 29.03.2019.

    ako je malenica najbolji igrać tekme onda mogu zamisliti što je gorica propustila

Komentiraj...
Vidi sve komentare