To je to što me zanima!

Želite dres koji je nosio Modrić? Evo kako možete doći do njega

Hrvatska je prošle godine postala prva nogometna reprezentacija koja je dala sve nošene dresove s natjecateljske utakmice u humanitarne svrhe, a aukciju će ponoviti i nakon utakmice s Turskom
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija prošle je godine nakon utakmice s Mađarskom dala sve dresove na aukciju kako bi donirala udruzi 'Vatreno srce', a odlučeno je da će isto učiniti i s dresovima koji će naši reprezentativci nositi na prijateljskoj utakmici s Turskom.

POGLEDAJTE VIDEO: Dobra atmosfera na treningu 'vatrenih'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dakle, svi hrvatski reprezentativci koji će biti u zapisniku večerašnje utakmice s Turskom dat će svoje dresove s utakmice za aukciju od koje će prihod ići u Zakladu vatreno srce. Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život. 

Dresovi će biti dostupni za ponude na online aukciji na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia. Ponude možete davati od početka utakmice, a aukcija će završiti deset dana poslije utakmice. Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska - Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio. 

ISTI DATUM 'Kockasti' ponovite 2011. godinu i opet srušite Turke na Martinje

"Uključite se u aukciju, podržite rad zaklade Vatreno srce i priuštite sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život", poručio je HNS na službenim stranicama.

Hrvatska je akcijom s lanjske utakmice na Poljudu postala prva nogometna reprezentacija koja je darovala sve nošene dresove s natjecateljske utakmice. Skupila je 31.352 eura, a Modrićev je prodan za 6000 eura.

Već niz godina 'vatreni' putem zaklade pomažu djeci i mladima, pa su tako proteklih godina donirali značajna sredstva Klinici za dječje bolesti te akciji 'Korak u život', a velik broj naših reprezentativaca je financijski pomogao bolnicama nakon potresa u Zagrebu. 

TURSKI IZBORNIK 'Mi Turci sretni smo što uopće možemo igrati protiv Hrvatske'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sandra0508 11.11.2020.

    Za samo 6000€ pa ko je tu lud

  • rajdaš 11.11.2020.

    ne bi taj znojavi dres uzeo ni da mi ga plate

  • Misur80 11.11.2020.

    Ne zelim pametovati ali zar to u ovom trenutku nije kontra svih epidemioloskih mjera koje se provode?

Komentiraj...
Vidi sve komentare