To je to što me zanima!

'Mala je mogućnost povratka, a samo bi me Ali i Tyson razbili'

U treningu sam, ali nemam namjera. Šanse za povratak su 20 %. Na psihofizičkom planu pojavile su se neke moje stare aveti, rekao je Željko Mavrović za Večernji list
Vidi originalni članak

Čini se kako od povratka Željka Mavrovića u ring nakon skoro 15 godina neće biti ništa. 

- U treningu sam, ali nemam namjera. Na psihofizičkom planu pojavile su se neke moje stare aveti. Da nije bilo ozljede, prvi meč bi se već dogodio - rekao je naš boksač za Večernji list.

- Vrlo je mala mogućnost da se nešto natjecateljski dogodi. Prije dva mjeseca gotovo sam bio u ringu (Enad Ličina), a danas sam na startnoj poziciji.

Istaknuo je i kako među promotorima nije bilo velikog interesa.

- Teško je bilo što dogovarati prije nego što se sa sobom nisam dogovorio. Te svoje aveti mogu riješiti za 15 dana, a možda neću nikada. Ako sam prije bio 80 posto u ringu, sada sam samo 20 posto. Kad ste mladi možete ludovati, no kada imate djecu onda to više nema smisla. 

Mavrović je rekao kako ga nitko ne bi 'razbio' u današnjem boksu.

- Netko bi trebao biti jako dobar. To mi ni Lewis ne bi napravio onda da ga nisam išao ganjati. Nikad nisam vidio da netko udara poput Tysona i nemam ideju kako bih se branio u borbi s Alijem. Protiv njih ne bih imao rješenja.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • true love 14.06.2013.

    glup si više sa tim filozofijama...sparira si,dobija od dice po pixi i shvatija da to nije za tebe.....kraj filozofije

  • Capafiori 09.06.2013.

    Je Željko, u pravu si. Ali i Tyson bi te razbili, a prije okršaja sa drugima - padaš od sparing partnera. Pusti neka mladi rade ono što je njima primjereno i namijenjeno, jer, ne radi se samo o avetima. Tijelo jednog mladića i tvoje tijelo su neusporedivi, pa se već unaprijed znaju i rezultati. Vjeruj, bolje je vrabac u ruci, nego golub na grani. Tvoj golub je odavno odletio.

  • adrijana_volim_te 07.06.2013.

    Po meni Muhammad Ali i nije bio neka klasa boksera ali jeste bio klasa brbljivca i boksera koji je volio da vrijedja protivnike prije borbe u borbi i nakon borbe. Cudno je sto su mu sudije dozvoljavale, inace da je bilo pravde on nikad nebi bio ni medju 100 boksera u svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare