To je to što me zanima!

Željko Sopić nakon "petarde": Nisam zadovoljan rezultatom

Bili smo favoriti u ovoj utakmici Kupa, pobijedili smo 5-0, ali nisam baš zadovoljan rezultatom, rekao je trener Dinama Željko Sopić, kojemu je kao rođenom Zagrepčaninu posebna čast voditi plave
Vidi originalni članak

Dinamo je bez većih problema prošao amatere iz Velog Vrha.

"Modri" su slavili 5-0 u šesnaestini finala Kupa, ali v.d. trener Dinama nije zadovoljan.

- Bili smo favoriti u ovoj utakmici Kupa, pobijedili smo 5-0, ali nisam baš zadovoljan rezultatom - rekao je za službenu stranicu Dinama v.d. trener "modrih" Željko Sopić, kojemu je kao rođenom Zagrepčaninu posebna čast voditi plave.

- Velika je čast za mene biti trener Dinama. Atmosfera u momčadi je najvažnija, posebno sada. Trebamo se vratiti nakon utakmice na Rujevici i nije lagano, ali uspjet ćemo do Lokomotive. Moramo, možemo i želimo dobiti i tu utakmicu i krenuti u pozitivnom smjeru - dodao je Sopić, čija je prva odluka već izazvala dosta kontroverzi.

Sopić je kapetansku traku u Puli dao Paulu Machadu, koji je ne tako davno navijačima na Maksimiru pokazao srednji prst. U mnogim bi klubovima to značilo i raskid ugovora, ali Portugalac je u Dinamu nagrađen trakom.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • duje912 21.09.2016.

    majko mila koja bahatost...kaj je mislio - 25:0???? ček smao kad dođe cibalija u ZG...biće 0:2 pa nek onda misli kaj je prošlo po zlu...dinamovci - nema više mafijaša mamića - sad se vadite kak znate!!!!!!

  • dazoh 20.09.2016.

    Čovjek samo radi svoj posao , najvjerojatnije pošteno i najbolje što zna a sad su se našli dežurni pljuvači , pitam se da li možda samo zato kej je Zagrepčanec.

  • hrvatska u srcu 20.09.2016.

    sopiću nadam se da protiv lokomotive neće biti toliko neizvjesno kao zadnji puta kada se sat vremena prije utakmice još nije znao rezultat ali ipak mislim da dinamo dobija sa jednimgolom razlike da lokomotivi ne pokvare gol razliku previše ( barem je do sada tako bilo)

Komentiraj...
Vidi sve komentare