To je to što me zanima!

Zgodna mala bogatašica: Nova Agüerova cura živi za luksuz...

TAYLOR WARD Tata joj je bivši nogometaš, išla je u privatnu školu, automobil je dobila prije nego što je položila vozački ispit. Studira modni dizajn u Londonu, a nedavno je operirala grudi
Vidi originalni članak

Osvojio je ove sezone trostruki naslov s Manchester Cityjem u Engleskoj, a sada se pohvalio i novom djevojkom. Napadač Sergio Agüero od nedavno ljubuje s Taylor Ward, glamuroznom 21-godišnjakinjom.

Devet je godina mlađa od Argentinca, ali neće joj puno vremena trebati da se uklopi u luksuzni život nogometaša jer na to je naviknuta od malih nogu.

Taylor je kćerka televizijske zvijezde Dawn i bivšeg profesionalnog nogometaša Ashleya Warda. Odrasla  je u vili vrijednoj 15 milijuna funti koja ima 11 soba, bazen, privatno kino i ogromno dvorište.

Dobila je prvo automobil pa vozačku

Završila je prestižnu privatnu školu u Rugbyju u kojoj godišnja školarina iznosi 35 tisuća funti, a nakon toga je upisala studij modnog dizajna u Londonu. I prije nego što je položila vozački ispit, roditelji su joj kupili Mercedes vrijedan 24 tisuće funti.

Nedavno je priznala kako je otišla pod nož i napravila plastičnu operaciju grudi. Taylor na Instagramu prati 208 tisuća ljudi, a na društvenoj se mreži često hvali luksuznim putovanjima i poklonima poput tisuću funti vrijedne Louis Vuitton torbice...

Sergio Agüero je ranije bio u braku s Gianninom, kćerkom Diega Maradone.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 22.05.2019.

    Ma ja da sam takav nogometas ko aguero ove sve mlade bi da ne kazem sta svaki dan dok ne napunim 26 pa bi trazio neku normalnu da imam djecu i to

  • 22.05.2019.

    A ova cura je bogatija od decka pa joj on ne treba placat da bi bila sa njim.. mozda je obrnuta situacija, a mozda su jednostavno kliknili jer je i ona odrasla u nogometu..

  • maxich 22.05.2019.

    Velik broj žena izgledao bi bolje od nje da ima toliko love. Svaka žena koja je toliko dotjerana može ličiti na nešto. Umjetne trepavice, umjetne sise, umjetan i prazan život. Ne hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare