To je to što me zanima!

Zidane, daj ga u špicu: Varane s dva komada spasio očajni Real

Fenjeraš Huesca se nadigravala s 'kraljevskim' klubom kao da se radi o susretu dvije momčadi iz top 5, no Madriđani su na kraju ipak uspjeli uzeti cijeli plijen. Junak je bio stoper Raphael Varane
Vidi originalni članak

Nogometaši madridskog Reala s minimalnih su 2-1 (0-0) uspjeli slaviti na gostovanju u Huesci, gdje se u spasitelja Zidaneove momčadi prometnuo francuski branič Raphael Varane koji je prvi put u karijeri na istoj utakmici postigao dva gola.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi Bernabeu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fenjeraš Huesca se nadigravala s 'kraljevskim' klubom kao da se radi o susretu dvije momčadi iz top 5, no Madriđani su na kraju ipak uspjeli uzeti cijeli plijen na gostovanju koje se pokazalo puno težim od očekivanog.

Potpuno otvorena utakmica pružila je prečku Benzeme kao i prečku Rafaela Mira Vicentea, a Courtois je u nekoliko navrata spašavao Real.

Galan je doveo Huescu u vodstvo u 48. minuti, ali je Varane svojim prvim pogotkom u 55. minuti anulirao prednost domaćih. U 84. minuti Varane je bio najbrži na odbijenu loptu nakon šuta Casemira i poslao ju u mrežu za konačnih 2-1.

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real koji se s 43 boda privremeno približio vodećem Atleticu na sedam bodova zaostatka, dok je Huesca ostala na dnu ljestvice sa 16 bodova.

U Valenciji su Levante i Granada odigrali 2-2. Morales je bio dvostruki strijelac za Levante, a Kenedy (43) i Soldado (90+2) su postizali izjednačujuće pogotke za Granadu. Tako je Granada ostala na osmom mjestu i s tri boda prednosti pred devetoplasiranim Levanteom. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ferencvaros 06.02.2021.

    Koliko je ove i prosle sezone u LPu asistira protivniku? Nemos ni na prste izbrojat

  • Yuri04 06.02.2021.

    Koliko je golova skrivio da zabije jos 20 malo bi bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare