To je to što me zanima!

Adios, Zizou: Zidane potvrdio Modriću i društvu, napušta Real

Postoje vremena kada moraš biti ovdje, a postoje vremena kada moraš otići za dobrobit sviju, zagonetno je Zidane rekao u najavi susreta protiv Bilbaa, a sada se klupko polako odmotava
Vidi originalni članak

Dva su kola do kraja La Lige i Real Madrid još uvijek može biti prvak. Atletico je na dva boda prednosti (80) i 'kraljevi' se još mogu nadati kiksu gradskog rivala ukoliko oni pobijede obje preostale utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi Bernabeu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, bez obzira kako prvenstvo završilo Zinedine Zidane napustit će Real i sve su jači natpisi u španjolskim tiskovinama. Konkretno, Marca donosi vijest da je Francuz svoju odluku već obznanio Luki Modriću i društvu u svlačionici.

-  Zinedine Zidane je prvoj momčadi Reala već rekao kako neće ostati u klubu iduće sezone. Neće biti trener iduće godine - piše Marca.

A odluka je, pa potom i razgovor s igračima, uslijedila prije utakmice sa Sevillom! Pomalo nevjerojatno da Zidane nije čekao bolju priliku, no što je tu je.

- Zidane je svlačionici obznanio da je o odluci razmišljao dugo te da je ona konačna. Smatra kako je njegovo vrijeme u Realu došlo kraju i da je pravi trenutak da se skloni sa strane. Ovo je drugi put da je trener 'kraljeva' i sada neće biti toliko iznenađenje kada ode kao ono 2018. godine - dodaje Marca.

PROŠLO JE 19 GODINA Godišnjica Zizouove 'bombe': Je li Mandžin gol u finalu ljepši?

- Postoje vremena kada moraš biti ovdje, a postoje vremena kada moraš otići za dobrobit sviju - zagonetno je Zidane rekao na press konferenciji uoči utakmice s Athletic Bilbaoom, a sada se polako nazire na što je mislio.

Kako Marca doznaje, glavni kandidat za klupu Real Madrida za iduću sezone je ni manje ni više nego Raul Gonzalez, kojeg bi u svojim redovima rado vidio i Eintracht iz Frankfurta. Kao broj dva spominje se Massimiliano Allegri dok je u igri i Joachim Low.

MARCA TVRDI 'Zidane odlazi psihički slomljen, naslijedit će ga veliki Raul...'

Idi na 24sata

Komentari 23

  • LittleBee 16.05.2021.

    Admini dal ćete počet napokon banat srpske trolove? Il bum ja dobila zuti zato sto sam to napisala

  • Exterminator 16.05.2021.

    Može netko prokomenirat članak iznad "U HDZ u rastu neki talentirani klinci " ...nemam pretplatu na 24 + za jednu kunu jer sam škrtica

  • 16.05.2021.

    Nije se trebao ni vracat u Real

Komentiraj...
Vidi sve komentare