Obavijesti

Sport

Komentari 18

'Zidane odlazi psihički slomljen, naslijedit će ga veliki Raul...'

'Zidane odlazi psihički slomljen, naslijedit će ga veliki Raul...'

Legendarnom Francuzu ovo je drugi mandat na klupi Reala, stigao je 2019. godine nakon što se Julen Lopetegui nije proslavio, a do danas je osvojio jednu La Ligu. No izvjesno je da odlazi na kraju sezone

VIDEO

Jako teška i prevrtljiva sezona za Real Madrid, u kojoj bi mogli ostati bez trofeja, je izgleda ostavila velike posljedice na treneru Zinedineu Zidane (48) koji bi trebao na kraju sezone napustiti klub.

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

Jako stresno razdoblje je iza francuskog trenera koji se kroz cijelu sezonu borio s brojnim izostancima, a ništa nije drugačije ni u završnici sezone. Zidane je očito puknuo pod ogromnim pritiskom očekivanja koje ima u Realu, a Marca piše kako je psihički i fizički slomljen te potrošen nakon teške sezone koja je ostavila traga na njemu.

FILE PHOTO: La Liga Santander - Real Madrid v Granada

Madriđani dva kola prije kraja imaju dva boda manje od prvoplasiranog Atletico Madrida i sve je izvjesnije da će ostati bez trofeja ove sezone što bi bilo veliko razočaranje za klub takvog renomea. Još u siječnju ove godine su imali blamažu u šesnaestini finala Kupa kada su ispali od trećeligaša Alcoyana, a u polufinalu Lige prvaka bolji je bio Chelsea. 

Unatoč izostanku trofeja, Florentino Perez i dalje ima povjerenje u Zidanea koji mu je donio tri Lige prvaka i dvije La Lige u posljednje četiri godine, ali očito veliki Zizou više ne može izdržati ovaj pritisak.

Corazon Classic - Real Madrid Legends v Ajax Legends

No, ovaj rasplet je Perez očekivao pa je već pripremio nasljednika Zidaneu u slučaju njegova odlaska, a to bi trebao biti legendarni Raul Gonzalez. On je karijeru završio 2015. godine u New York Cosmosu, a trenerskoj karijeri se posvetio prije dvije godine kada je preuzeo Real Castillu, drugu momčad Reala. Baš kao što je slučaj bio i sa Zidaneom, koji je također u drugoj momčadi započeo svoju trenersku karijeru, bilo je logično da i Raul jednom sjedne na klubu kraljevskog kluba, a to će se izgleda dogoditi već na kraju sezone, piše Marca.

Champions League - Semi Final Second Leg - Chelsea v Real Madrid

Legendarnom Francuzu ovo je drugi mandat na klupi Reala, stigao je 2019. godine nakon što se Julen Lopetegui nije proslavio, a do danas je osvojio jednu La Ligu. Prvi mandat od 2016. do 2018. godine mu je bio puno uspješniji. Iako su svi govorili da je velika Realova greška što tako neiskusnog trenera stavlja na klupu, Zizou je ubrzo pokazao svoju genijalnost i s klubom osvojio tri Lige prvaka zaredom te jednu La Ligu.

Začepio je usta svim kritičarima i u kratkom vremenu postao jedan od najboljih trenera današnjice. Nakon treće Lige prvaka je otišao, smatrao je da više ne može dati Realu, ali se vratio pomoći. Ipak, ovaj put je, izgleda, došao konačan kraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao