To je to što me zanima!

Zidane priča o nezasluženom porazu, a Espanyol - oštećen

Nismo zaslužili izgubiti, Espanyol je imao svega par šansi, ispalio je Zidane, čiji Real u 90 minuta gotovo da nije stvorio pravu šansu, dok je Espanyolu u prvom poluvremenu poništen čisti gol
Vidi originalni članak

Barcelona, Atletico i Real. Svi su gostovali kod Espanyola ove sezone i nitko nije odnio pobjedu. Protiv Barcelone je bilo 1-1, Real i Atletico su izgubili 1-0 i to je prvi put od 1998. da Espanyol u istoj sezoni nije doma izgubio od ta tri kluba.

- Ponekad nogomet ne možete shvatiti i treba prihvatili loše trenutke. Nakon pet utakmica i pet dobrih rezultata, danas nismo uspjeli - rekao je Zinedine Zidane nakon Realovog poraza kod Espanyola u 26. kolu La Lige (1-0).

REALOV VELIKI NIZ PUKAO Real pao u Kataloniji: Espanyol ih šokirao u zadnjim trenucima

Prije ove utakmice Real je imao 11 uzastopnih pobjeda protiv Espanyola koji je zadnji put osjetio slast pobjede protiv 'kraljevskog kluba' prije više od 10 godina.

Datum je 20. listopada 2007. godine, završilo je 2-1, a u Realu su tada igrali Sneijder, Raul i Van Nistelrooy, Espanyol je vodio današnji trener Barcelone Ernesto Valverde.

Real je kod Espanyola bio bez Ronalda, Modrića, Kroosa, Casemira i Marcela, a bio je i bez igre. U 90 minuta Real gotovo nije stvorio niti jednu pravu šansu. 

Espanyolu poništili čisti gol

No Zinedine Zidane kao da je gledao neku drugu utakmicu pa je izostao manjak kritike prema igri njegove momčadi. Ne samo to, Zidane je nakon utakmice pričao o nezasluženom porazu, a Espanyolu je poništen regularan gol.

- Nismo zaslužili izgubiti, Espanyol je imao svega par šansi - ispalio je Zidane.

No Real je bio u podređenom položaju veći dio drugog poluvremena. Espanyol je, da nije bilo sudačke pogreške, trebao povesti u 29. minuti, nakon što je Gerrard Moreno zabio, a pomoćnik mu poništio gol zbog ofsajda.

 

Bila je to pogrešna odluka, potvrdio je za AS bivši sudac Iturralde Gonzalez.

Realu nije sviran penal

No Marca piše da je oštećen i Real Madrid.

Pred kraj prvog dijela Gareth Bale je pucao, jedan domaći igrač blokirao je udarac i lopta ga je pogodila u ruku. Andujar Oliver, bivši sudac koji komentira za Marcu smatra da je ovo trebao biti penal.

- Igrač Espanyola zaustavio je loptu rukom, ovo je penal - rekao je Oliver za Marcu.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • biti 28.02.2018.

    Sve je to namjerno pusteno.. Ionako dzaba riskirat povrede u ligi..

  • simunicevdom 28.02.2018.

    Znao sam Sindaric

  • ANONIMUS100 28.02.2018.

    Treba kupiti par igraca I pocistiti klupu, PSG ce ih razvaliti sa ovakvom igrom,nadam se, Ziz jedobar trener, ali ima previse osrednjih igraca za sami vrh danasnjeg nogometa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare