Obavijesti

Sport

Komentari 163

Real pao u Kataloniji: Espanyol ih šokirao u zadnjim trenucima

Real pao u Kataloniji: Espanyol ih šokirao u zadnjim trenucima
1

Gotovo da ne postoji opravdanje za ovako lošu igru los blancosa koji su tijekom 90 minuta stvorili jednu pravu priliku, dok je domaći sastav u više navrata propuštao zabiti preko njihovog najboljeg pojedinca Morena

VIDEO

Real Madrid je u prvoj utakmici 26. kola La lige izgubio s 0:1 na gostovanju kod Espanyola te je tako prekinuo niz od 9 uzastopnih pobjeda protiv momčadi iz Barcelone.

>>> Gol odluke pogledajte OVDJE

Štoviše, kraljevski je sastav, za kojeg je do 89. minute igrao Mateo Kovačić, poražen od Espanyola nakon nevjerojatnog niza od 20 utakmica u kojima je momčad iz Madrida uspjela izvući barem bod.

Kao olakotna okolnost za sastav Zinedinea Zidanea može se uzeti činjenica kako je, uz ozljede Kroosa i Modrića, francuski stručnjak dao odmor najboljem igraču Cristianu Ronaldu.

Ipak, gotovo da ne postoji opravdanje za ovako lošu igru los blancosa koji su tijekom 90 minuta stvorili jednu pravu priliku, dok je domaći sastav u više navrata propuštao zabiti preko njihovog najboljeg pojedinca Morena.

Na kraju, Moreno je izbjegao ulogu tragičara zabivši za pobjedu u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

Gosti iz glavnog grada prvi su zaprijetili preko Balea u 7. minuti, ali pokušaj Velšanina sjajno zaustavlja Diego Lopez.

Zanimljivo je kako je osporavani igrač kraljevskog kluba danas započeo kao napadač u formaciji 4-4-2.

Isto tako, svojim večerašnjim nastupom, Gareth Bale je s 156 nastupa u La ligi izjednačio je rekord Davida Beckhama kao Britanac s najviše nastupa u najelitnijem španjolskom klupskom natjecanju.

U sljedećih nekoliko minuta gledali smo blagu inicijativu kraljeva koja nije izrodila ništa više od par ubačaja iz kuta.

Igrala se 21. minuta kada se stadionom prolomio već tradicionalni pljesak u čast Danija Jarquea, a valja primijetiti kako su se toj plemenitoj gesti priključili i igrači Reala - Casilla i Mayoral.

A onda se ukazao i sastav iz Barcelone. Najprije je u 27. minuti Moreno lijepo tukao pored lijeve stative, da bi, samo četiri minute kasnije, istom igraču bio poništen pogodak zbog zaleđa.

Dominacija Espanyola nastavila se i početkom drugog poluvremena.

U 50. minuti Duarte je silovitim udarcem zatresao gredu, a 6 minuta kasnije Morenov pokušaj sjajno zaustavlja Navas.

Los blancosi su se trudili i pokušavali, ali nedostajalo je prave ideje - Llorente i Kovačić nisu uspijevali nadomjestiti Modrića i Kroosa.

Trinaest minuta prije isteka regularnog dijela opet je svoj udarac oprobao Moreno, ali kostarikanski golman na vratima sastava iz Madrida ponovno je na svom mjestu.

U 89. minuti Moreno je propustio još jednu prigodu i činilo se kako će on biti glavni krivac za činjenicu što Espanyol nije slavio u ovom susretu.

A onda, u trećoj minuti sudačkog dodatka, šok! 

Garcia je pronašao Morena koji je preciznim volejem napokon matirao Navasa.

Mora se reći zasluženo, s obzirom na prikazano večeras...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše