Obavijesti

Sport

Komentari 56

Zidane priča o nezasluženom porazu, a Espanyol - oštećen

Zidane priča o nezasluženom porazu, a Espanyol - oštećen
5

Nismo zaslužili izgubiti, Espanyol je imao svega par šansi, ispalio je Zidane, čiji Real u 90 minuta gotovo da nije stvorio pravu šansu, dok je Espanyolu u prvom poluvremenu poništen čisti gol

VIDEO

Barcelona, Atletico i Real. Svi su gostovali kod Espanyola ove sezone i nitko nije odnio pobjedu. Protiv Barcelone je bilo 1-1, Real i Atletico su izgubili 1-0 i to je prvi put od 1998. da Espanyol u istoj sezoni nije doma izgubio od ta tri kluba.

- Ponekad nogomet ne možete shvatiti i treba prihvatili loše trenutke. Nakon pet utakmica i pet dobrih rezultata, danas nismo uspjeli - rekao je Zinedine Zidane nakon Realovog poraza kod Espanyola u 26. kolu La Lige (1-0).

Real pao u Kataloniji: Espanyol ih šokirao u zadnjim trenucima
Real pao u Kataloniji: Espanyol ih šokirao u zadnjim trenucima

Prije ove utakmice Real je imao 11 uzastopnih pobjeda protiv Espanyola koji je zadnji put osjetio slast pobjede protiv 'kraljevskog kluba' prije više od 10 godina.

Datum je 20. listopada 2007. godine, završilo je 2-1, a u Realu su tada igrali Sneijder, Raul i Van Nistelrooy, Espanyol je vodio današnji trener Barcelone Ernesto Valverde.

Real je kod Espanyola bio bez Ronalda, Modrića, Kroosa, Casemira i Marcela, a bio je i bez igre. U 90 minuta Real gotovo nije stvorio niti jednu pravu šansu. 

La Liga Santander - Espanyol vs Real Madrid

Espanyolu poništili čisti gol

No Zinedine Zidane kao da je gledao neku drugu utakmicu pa je izostao manjak kritike prema igri njegove momčadi. Ne samo to, Zidane je nakon utakmice pričao o nezasluženom porazu, a Espanyolu je poništen regularan gol.

- Nismo zaslužili izgubiti, Espanyol je imao svega par šansi - ispalio je Zidane.

No Real je bio u podređenom položaju veći dio drugog poluvremena. Espanyol je, da nije bilo sudačke pogreške, trebao povesti u 29. minuti, nakon što je Gerrard Moreno zabio, a pomoćnik mu poništio gol zbog ofsajda.

 

Bila je to pogrešna odluka, potvrdio je za AS bivši sudac Iturralde Gonzalez.

Realu nije sviran penal

No Marca piše da je oštećen i Real Madrid.

Pred kraj prvog dijela Gareth Bale je pucao, jedan domaći igrač blokirao je udarac i lopta ga je pogodila u ruku. Andujar Oliver, bivši sudac koji komentira za Marcu smatra da je ovo trebao biti penal.

- Igrač Espanyola zaustavio je loptu rukom, ovo je penal - rekao je Oliver za Marcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta