To je to što me zanima!

Zinčenko: Ljudi, vodite ljubav cijelu noć, Ukrajina je na EP-u!

Poraz Portugala u Kijevu mnoge je šokirao, a sve Ukrajince apsolutno oduševio. Ukrajina je osigurala Euro pobjedom nad aktualnim europskim prvakom, a najžešći u slavlju svoje momčadi bio je Cityjev Zinčenko...
Vidi originalni članak

Zvijezda Manchester Cityja, Oleksandr Zinčenko ludo je proslavio plasman svoje domovine Ukrajine na Euro 2020.  godine. Nakon pobjede nad Portugalom 2-1, golovima Romana Jaremčuka i Andrija Jarmolenka, Zinčenko je cijelom svijetu htio pokazati kako se osjeća.

Čak niti 700. jubilarni gol Cristiana Ronalda nije bio dovoljan da zaustavi Ukrajince, a nije bio dovoljno dobar niti da makne svjetla reflektora sa Zinčenka. Dok su ga novinari intervjuirali, on je odlučio napraviti pravi šou. Plesao je i galamio, a čak je i prekinuo intervju sunarodnjaka Andrija Jarmolenka koji je išao uživo iz televizijskog studija. 

SAMO LUKIN STAJAO 45.000 KN Tajanstveni Mađar kupio je tri dresa 'vatrenih' za 50.000 kn!

ČUDESNI PORTUGALAC Ronaldo u svom stilu: Ma ja ne tražim rekorde, oni traže mene

Poraz Portugala u Kijevu mnoge je šokirao, a sve Ukrajince apsolutno oduševio. Među njima, prema snimkama, najviše igrača Pepa Guardiole koji se nije libio pokidati glasnice i pokazati plesne pokrete. 

MISTERIJ UOČI UTAKMICE U SOFIJI Čudna smrt navijača Engleske: Prijetio pa umro pri privođenju

Vlada Sedan i nogometaš Cityja su u vezi već neko vrijeme, a to su potvrdili nekoliko puta i na Instagramu. Sudeći prema fotografijama, zajedno su proveli ljetne praznike, a tu i tamo 'okinu' zajedničku sliku.

Podsjetimo, Zinčenko se svojim 'ispadima' već proslavio kada je u obraz poljubio ranije spomenutu novinarku nakon velike pobjede Ukrajine nad Srbijom 5-0 ovoga ljeta.

Upravo je Zinčenko spomenutoj novinarki rekao da bi svi trebali ovu pobjedu proslaviti tako da vode ljubav cijelu noć. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ITALO DISCO_90 15.10.2019.

    lada sedan?

  • 15.10.2019.

    odličan igrač a jeftin u citiju, često ima CS i jako je isplativ.

  • MALINOA 15.10.2019.

    Portugal je vec osigurao EP preko lige nacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare