To je to što me zanima!

Živjelo poštenje - Fair Play je živio i u 2007. godini

Kad se netko od protivničkih igrača izležava, ne želim da moja momčad izbaci loptu. Previše je tu glume, izjavio je Fabio Capello dok je vodio Real
Vidi originalni članak

Igrati protiv Engleske moglo bi uskoro mnoge jako neugodno iznenaditi. I razbjesniti. Dok bi se Englezi mogli veseliti postignutom golu, njihov bi igrač istodobno mogao “vrištati” od boli. Barem je takva politika Fabija Capella.
- Kad se netko od protivničkih igrača izležava na travi, ne želim da moja momčad izbaci loptu u 'out’. Previše je glume u svemu tome - rekao je Don Fabio još dok je vodio madridski Real.
Ozlijeđen ili ne, njemu je svejedno kad je pobjeda u pitanju. Nažalost, danas je sve više toga i oni koji sport još shvaćaju onakvim kakav bi zapravo trebao biti moraju se tražiti svijećom.
Leicester gubi 1-0, utakmica se prekida i u novu se kreće od početnih 0-0. No za divno čudo, na početku ponovljene utakmice golman Nottinghama uzima loptu, svi ga gledaju i on zabija za 1-0. I tek tada kreće utakmica.
Treneru Osasune čovjek isključi četiri igrača, a on umjesto da ga “stera” u ..., on ga pohvali. Ali iskreno ga pohvali. Neki su svojom srčanošću druge doveli do pobjede, neki svoje pobjede poklanjali. No izgubili ili dobili, takvi su ljudi uvijek - pobjednici.





POKLONILI IM GOL
Utakmica Nottinghama i Leicestera prekinuta je pri rezultatu 1-0 zbog srčanog udara Leicesterova Clivea Clarkea. U ponovljenoj utakmici Leicester im je odmah pustio da im zabiju gol!

HVALA ZA 4 CRVENA
Nakon što je u utakmici s Atleticom isključio čak četiri igrača njegove momčadi, trener Osasune, Jose Angel Ziganda, došao je do suca i čestitao mu: “Bravo, svaki crveni smo zaslužili!”.

POMOĆ JE IPAK NAJVAŽNIJA
Na čileanskom reliju piloti David Casteu i Chaleco Lopez žrtvovali su plasman da bi pomogli protivniku Marcu Comi koji je umalo završio u moru. Na kraju je Comi čak i pobijedio.

POŠTENJEM U PORAZ
Sudac je dosudio “out”, a taj poen donio je teniskom paru Cohen/Ross pobjedu. No oni su rekli da je bio as, “poklonili” taj poen i na kraju izgubili četvrtfinalni meč turnira u Panami.

ZAPLJEŠĆITE BOLJIMA 
Nakon poraza na svom terenu od Intera, trener Fiorentine, Cesare Prandelli, naredio je svojim igračima da se postroje i pljeskom isprate pobjednike. Italija je bila oduševljena tom gestom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare