To je to što me zanima!

Žižić će s 34 debitirati u finalu Eurolige: Došlo je moje vrijeme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U finalu košarkaške Eurolige Real Madrid će igrati protiv Maccabija u kojem igra Andrija Žižić, a sportski direktor je Nikola Vujčić. Žižiću će to biti prvi finale u karijeri
Vidi originalni članak

Real Madrid je zadnji put europski prvak bio 1995. Nakon 19 godina čekanja žele osvojiti deveti naslov. Večeras im na tom putu (20 sati) stoji Maccabi s dva Hrvata. Igračem Andrijom Žižićem i sportskim direktorom Nikolom Vujčićem.

- Drago mi je da igramo protiv Reala u finalu. Dvaput su nas tijesno ove sezone pobijedili i nadam se da ćemo im u najvažnijoj utakmici sezone uzvratiti - rekao je Andrija Žižić, koji će s 34 godine debitirati u finalu košarkaške Eurolige.

- Moram priznati da sam već izgubio nadu da ću ikad zaigrati u finalu. Dugo sam čekao, ali nije važno, bitno je da je došlo i moje vrijeme - istaknuo je Žižić, kojega je u Maccabi doveo sportski direktor Nikola Vujčić u drugoj polovici sezone.

- Kad sam slagao momčad, najvažnija mi je bila kemija. Žižić se savršeno uklopio u momčad, prihvatio je svoju ulogu, malu minutažu, a odlično se ‘kliknuo’ s ostalim igračima - rekao je Vujčić.

Real je i prošle godine bio favorit u finalu, no izgubili su od Olympiacosa.

- Ovoga puta ne smijemo dopustiti iznenađenje - kaže Sergio Rodriguez.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • škot 18.05.2014.

    ionako neće sekunde odigrati

  • Zvecko_1 18.05.2014.

    Mislim da ce Real ovo lagano dobiti i popeti se na tron. Cestitke juniorima Zvezde na pobedi u finalu EL nad Realom, ogroman uspeh.

  • kecman7 18.05.2014.

    Žiža je dobar igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare