To je to što me zanima!

Zlatan iskreno: Ronaldo? On je neprirodan, to je zbog treninga

Za mene je Ronaldo primjer svega zbog čega se nogomet igra. Sve što je činio oduševljavalo je ljude: način na koji je driblao, kako je trčao, zabijao golove, bio je pravi fenomen, kazao je Ibra
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović još je jednom bez dlake na jeziku odgovarao na novinarska pitanja. Ovaj je put u intervjuu za brazilsko izdanje ESPN-a, između ostalog, usporedio Brazilce Ronalda Ronaldinha te Portugalca Cristiana Ronalda.

- Mislim da je Ronaldo Il Fenomeno bio najbolji. Za mene je on primjer svega zbog čega se nogomet igra. Sve što je činio oduševljavalo je ljude: način na koji je driblao, kako je trčao, zabijao golove, bio je pravi fenomen. Mislim da to nitko neće moći ponoviti jer mu je vještina bila urođena, a ne naknadno stvorena. Ronaldo je bio prirodan, rođen za ono što je postao, nije to dosegao treninzima. On je jedinstven - izjavio je Ibra.

- Kad sam igrao s Ronaldinhom u Milanu, on nije proživljavao najbolje trenutke u karijeri. Ali uživao sam gledati ga kako trči i dribla razbarušene kose kad god mu se prohtjelo. Drugi su kraj njega izgledali kao djeca. Cristiano Ronaldo? Nismo igrali zajedno. On je drugačiji, sve je postigao treningom. To nije prirodno - dodao je.

Iako je u poznim nogometnim godinama (35), Šveđanin bošnjačko-hrvatskih korijena ne misli tako skoro objesiti kopačke o klin.

- Mogao bih postati pomoćnik Joséu Mourinhu u Unitedu. Ali mislim da bih mogao igrati do 50. godine!

Suradnju s Paulom Pogbom u Manchester Unitedu ocijenio je jednostavnom jer on govori, a Francuz sluša. Nije odbacio mogućnost igranja u brazilskoj ligi.

- Možda, nikad ne znate. Mogao bih uživati tamo - kazao je Zlatan.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • texviler 08.01.2017.

    To je ono moj tata je jačì od tvjega

  • mikiipb 01.01.2017.

    Balkanac bio,balkanac ostao!Možeš ti balkanca izbacit sa balkana,ali balkan iz balkanca nemreš!Nije žvaka za seljaka!Ko je taj Ibrahimović Zlatan!?Il Fenomeno je bio među najboljima,to sigurno.Ali najbolji igrać je Ronaldinho!Pa tek onda Cristiano,pa Lessi.Pa tek onda možda Ronaldo.Nemojmo zaboraviti Pelea,Maradonu,Rivalda,..........Ima ih jako puno!

  • snagator 31.12.2016.

    ma daj tetkica je lik. voli vidit penisa više nego išta drugo B=====D

Komentiraj...
Vidi sve komentare