To je to što me zanima!

Zlatan u crvenom: Oduševljen sam i jedva čekam Premiership

LIKE A BOSS Zlatan je stigao u Manchester, a naklonio mu se "crveni" dio grada. "Manchester, dobrodošao Zlatanu", stoji na velikom bilboardu u centru grada...
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović (34) i službeno je novi igrač Manchester Uniteda.

Potvrdio je to engleski klub.

"Spreman sam na novi izazov"

- Oduševljen sam što sam došao u ovaj klub. Veselim se što ću zaigrati u Premiershipu - rekao je Ibrahimović, kojeg u Unitedu čeka Jose Mourinho.

- Jedva čekam opet surađivati s Joseom Mourinhom. On je sjajan trener, a ja sam spreman na novi izazov. Imao sam neke nezaboravne i specijalne trenutke u karijeri, a sad ću napraviti nove u Engleskoj - rekao je Zlatan za službenu stranicu Uniteda.

Zlatnova postignuća govore sama za sebe, čovjek je osvojio 30 trofeja u četiri zemlje igrajući za šest momčadi. I ne samo to, Ibra je u svakoj od prvih sezona u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu i PSG-u osvojio trofej.

Mourinho: Ibra je došao u najbolju ligu na svijetu

Ibrahimović i Mourinho radili su zajedno u Interu u sezoni 2008./2009., a Zlatan je uvijek imao samo birane riječi o portugalskom treneru.

- Zlatan ne treba posebno predstavljanje. Statistika govori u njegovo ime. Ibra je jedan od najboljih napadača svijeta, uvijek daje sve od sebe. Osvojio je najvažnije trofeje u klupskom nogometu i sad je došao u najbolju ligu na svijetu.

- Siguran sam da će ovo oduševiti navijače, a Ibra će raditi naporno kako bi pomogao momčadi u lovu na trofeje - rekao je Jose Mourinho.

Stigao u heliću

Da se radi o posebnom čovjeku, koji u švedskom rječniku čak ima i svoju riječ (zlataner; glagol, dominirati), pokazuje i poruka u centru grada.

"Manchester, dobrodošao Zlatanu", stoji na bilboardu.

Ibrahimović je na liječnički pregled stigao u svom stilu, helikopterom. Potpisao je jednogodišnji ugovor prema kojemu će  zarađivati 240.000 eura tjedno.

Preračunato u kune, Zlatanu će na kraju svakog tjedna "kapnuti" 1,8 milijuna kuna.

Ibra u u Manchester stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u Paris Saint-Germainu.

I Mhitarjan na liječničkom

Henrih Mhitarjan također je stigao u Manchester i nakon liječničkog pregleda potpisat će ugovor. Armenski reprezentativac igrao je u dortmundskoj Borussiji od 2013. godine, a u Manchester je doletio privatnim avionom tijekom petka.

United bi trebao platiti 30 milijuna eura odštete njemačkom klubu.
 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Joker123 02.07.2016.

    jedva čekan da vidin kako će se prilagodit na PL,poznavajući njega odlično

  • nokia010 01.07.2016.

    Sad se dokazi da si napadac. PL nikad jaca,bice vrhunska sezona.

  • žaba davi rodu 01.07.2016.

    zelim mu da postane napokon čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare