To je to što me zanima!

'Zlatan je vrijeđao suigrače, a oni su ga slušali kao dječica...'

"Mislim da je bila 2018. kada smo igrali prvi  puta protiv Zlatana u Stanfordu i on je stvarno vrijeđao sve svoje suigrače", napisao je Jungwirth na Twitteru pa sve dočarao slikovito
Vidi originalni članak

U listopadu 2019. se Zlatan Ibrahimović (38) oprostio od LA Galaxyja i MLS-a. Šveđanin je prešao u AC Milan na poziv Zvone Bobana, a iako Bobana ondje više nema, Zlatan je i dalje u klubu koji ga je objeručke dočekao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogima je u Americi bilo žao što ih Ibrahimović napušta, no njegovim protivnicima i suigračima možda i nije. Osebujan kakav je, Zlatan je ostavio dubok trag u američkoj ligi u kojo su ga igrači zapamtili po mnogočemu, a jedan po vrijeđanju.

Njemački MLS igrač,  Florian Jungwirth (31) (San Jose Earthquakes) ispričao je svoje iskustvo sa velikim Zlatanom, a prema njegovoj priči nije ugodno. 

ZLATAN IŠAO U RIBE Ma on može sve: Ibrahimović ulovio štuku u Švedskoj...

ALI S DRUGIM KLUBOM Igrači Milana i dalje miruju, ali Zlatan ne: Počeo s treninzima

- Mislim da je bila 2018. kada smo igrali prvi  puta protiv Zlatana u Stanfordu i on je stvarno vrijeđao sve svoje suigrače - rekao je Jungwirth na Twitteru

- Čovjek je 90 minuta vikao na sve, bilo je smiješno - dodao  je.

Svi bi se bojali Zlatana. Suigrači su mu bili kao mala djeca koja su željela nešto od 'velikog tatice'. 

Ipak, Jungwirth respektira Ibrahimovića. U jednom je intervjuu izjavio:

- Unatoč njegovim godinama, i dalje ima ono što treba. Zaista je fascinantno. Ako ga vidite na TV-u jasno vam je da je visok. Ali kada sam uživo stajao kraj njega osjećao sam se maleno. Nevjerojatna je zvijer, impresivna. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 13.04.2020.

    Ovaj lik je ljudina u 99% slučajeva i nije on kriv sto su neki pikice.

  • Koalicijski Partner 13.04.2020.

    Bezveze lik.

  • NIKE 13.04.2020.

    Ovakve ličnosti su originalne i ne ponavljaju se. Prkosi stavovima, klupska pravila se njemu prilagođavaju i jasno ne mogu svi igrači imati takav gard, ali čovjek je to pravdao na terenu i masom osvojenih prvenstava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare