To je to što me zanima!

Zlatana Ibrahimovića Guardiola podsjeća na M. Gandhija

Svojim stilom oblačenja i načinom govora želi ostaviti dojam filozofa. Podsjeća me na Mahatmu Gandhija, slikovito ga je opisao Ibrahimović...
Vidi originalni članak

Zlatanu Ibrahimoviću 'vrag ne da mira', pa se pozabavio svojim bivšim trenerom, Pepom Guardiolom. 

- Ljudi govore da je osvojio šest naslova u jednoj sezoni. Vjerujte mi i ja bi ih osvojio da sam trenirao takvu momčad. Barcelona može igrati i bez trenera, a za mene su još uvijek najbolja ekipa na svijetu - kazao je Ibra za TV10, te nastavio:

- Svojim stilom oblačenja i načinom govora želi ostaviti dojam filozofa. Podsjeća me na Mahatmu Gandhija - slikovito ga je opisao Ibrahimović.

Još uvijek ljutit zbog odlaska s Nou Campa jer nije otišao svojom voljom, okrivio je Guardiolu da ga se želio riješiti...

- Mislim da je moj odlazak bio isključivo iz osobnih razloga, jer me po kvaliteti nije mogao izbaciti. Kada si vođa momčadi, malo je neprirodno da sa svima pričaš bez problema, a da jednog igrača ignoniraš - kazao je Ibra koji je možda i zbog toga pomalo nervozan, pa prečesto upada u incidente, kako na treningu tako i na službenim utakmicama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nadimak2 16.11.2010.

    A molim vas pogledajte na koga podsjeća Zlatan Ibrahimović. http://www.zabavnikplus.com/Naslovnica/Prikazclanka/tabid/59/ArticleId/1973/language/en-US/Prava-istina-o-identitetu-Zlatana-Ibrahimovica.aspx

  • MALDINI1899 16.11.2010.

    Ibrahimović kao igrač-->CAR, ali kao čovjek-->govno! ...ali u pravu je što se tiče guardiole....prošle sezone protiv mou-a u 1/2 finalu LP se pokazalo 'ko je kakav trener!

  • Nicko1 16.11.2010.

    po njegovom ponašanju u proteklo vreme,da se naslutiti ko je kriv za njegov odlazak..al u pravu je u jednom - s tom ekipom barcelone i ja bih osvojio 6 naslova..koji god da je trener bio te sezone sve bi osvojio...kad imaš Xavija,Iniestu,Messija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare