To je to što me zanima!

Zlatanova rezidencija vrijedi 4 milijuna eura: Penthouse u srcu Milana s bazenom usred zgrade

Dizajnerski namještaj, više od 500 kvadrata u zgradi u kojoj se cijena po kvadratu kreće oko 16.500 eura, prekrasni pogled na cijeli Milano s terase penthousa u društvu krasnog buldoga, sve to ima Zlatan Ibrahimović
Vidi originalni članak

Kralj, bog, car i sve ostale titule koje si je nadjenuo u jednom stanu. Zlatan Ibrahimović (38) i u poznim nogometnim godinama dobro zarađuje u Milanu i njeguje život na visokoj nozi, a dok je San Siro na jednom kraju Milana, njegov se penthouse nalazi vrlo blizu samog centra grada u zgradama koje su na visokoj cijeni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radi se o neboderima 'Porta Nuova' u kojima se nalaze stanovi veličine od 300 do 650 kvadrata, a cijene kvadrata kreće se od 13 do 16 i pol tisuća eura po kvadratu. Pretpostavlja se da Zlatanova rezidencija vrijedi oko pet milijuna eura, a o njoj smo mogli saznati u filmu 'Ja sam Zlatan', kao i u objavama na društvenim mrežama. 

Ima unutarnji bazen usred zgrade, a prema pogledu je očito da se nalazi na nekom od viših katova. Također, ima svoju teretanu, a na svakom koraku nalazi se dizajnerski namještaj. U dnevnoj sobi i kuhinji otvorenog tipa stiže nalaze se dizajnerski primjerci poput stolice Vitre čije cijene idu i do 1000 eura, fotelja koje su dizajnirali Achille i Pier Giacomo Castiglioni čija je cijena također u spomenutom rangu.

Zidovi su u svijetlim bojama kako bi dojam prostora bio još veći, a radi se o staklenoj zgradi pa je osvjetljenje uglavnom dobro. A Zlatan ne bi bio Zlatan da nema nešto posebno - to je rendgenska snimka njegovog 'srednjaka', koji se pojavljuje i nestaje, ovisno o tome iz kojeg se kuta gleda.

A tu je i njegov ljubimac, buldog s kojim provodi vrijeme izvan terena. LeBronu Jamesu je vratio dres koji mu je poslao kad je stigao u LA Galaxy, samo je na njega stavio svoj potpis. Zato vjerojatno nema posebnu prostoriju s dresovima nogometaša poput njegovih kolega, jer ipak, jedan je Zlatan.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Joža-gulikoža 12.02.2022.

    Dali mu se to "ćuna" nadigla ???

  • crobern 12.02.2022.

    Zlatanova rezidencija vrijedi 4 milijuna eura:....Pretpostavlja se da Zlatanova rezidencija vrijedi oko pet milijuna eura. Koliko sad vrijedi? de se odluci te.

  • crobern 12.02.2022.

    Ibrahimovic ima 40 godina, i ove godine puni 41, a ne 38 kao da ste na opisali. Jeste vi pijani?

Komentiraj...
Vidi sve komentare