To je to što me zanima!

Zlatni dresovi za 110. godišnjicu Hajduka: Što kažete, da ili ne?

Može li Hajduku možda novi, posvećeni dres donijeti sreću i ublažiti lošu sezonu 'bijelih'? Podsjetimo, Hajduk je peti na tablici HNL-a sa 26 bodova, četiri manje od četvrtoplasirane Rijeke
Vidi originalni članak

Hajduk i njegov tehnički sponzor, s kojim suradnja traje od 2013. godine, izbacili su posebnu garnituru dresova povodom obilježavanja 110 godina kluba. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"HNK Hajduk i Macron, talijanski lider tržišta sportske opreme, pripremili su poseban dres koji ističe slavnu povijest, identitet kluba te značaj i čast nošenja dresa na terenu i izvan njega", stoji na službenim klupskim stranicama splitskoga kluba.

Posebno izdanje u povodu obilježavanja 110 godina Hajduka je dres zlatne boje. Na unutrašnjem dijelu ovratnika nalazi se posveta rođendana koja uključuje grb i prigodnu oznaku godina 1911.-2021. Prednju stranu dresa krase tri okomite trake u zlatnim tonovima s tankim dijagonalnim linijama. 'Na srcu' je utisnut grb Hajduka, a na ovratniku sa stražnje strane nalazi se reljefno utisnuti natpis "HŽV" (Hajduk živi vječno).

Može li Hajduku možda novi, posvećeni dres donijeti sreću i ublažiti lošu sezonu 'bijelih'? Podsjetimo, Hajduk je peti na tablici HNL-a sa 26 bodova, četiri manje od četvrtoplasirane Rijeke koja je odigrala dvije utakmice manje.

Zlatni dresovi trebali su 'debitirati' u nedjelju u utakmici protiv Slaven Belupa, ali zbog velikog broja zaraženih hajdukovaca klub je zatražio i u konačnici dobio odgodu utakmice.

ODGOĐEN SUSRET S BELUPOM Hajduk potvrdio: Pet igrača je pozitivno, svi moraju u izolaciju SUMNJAJU NA KORONU? Odgađa se utakmica Hajduka i Slaven Belupa? Upitan i derbi...

Tako bi zlatni dresovi 'izaći na sunce' 21. veljače kada se na Poljudu igra najveći hrvatski derbi Hajduk - Dinamo. Iako, ako se ne popravi zdravstveno stanje u 'bijeloj' svlačionici odgodit će se, naravno, i ta utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • GeneralPraljakUskoplje 14.02.2021.

    Sritan rođendan hajduce🇭🇷 Dres je preljep ✌️

  • rođo101 13.02.2021.

    hajduk je bio bili i treba ostat bili! ovo su danas gluposti koje se rade s dresovima,gledam večeras osijek s dinamom igra u crenim dresovima!? kada je to osijek imao crne dresove???

  • 13.02.2021.

    Zlatna ekipa obljetnica i ove godine osvajanje prvenstva ako ne ove onda nikada 😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare