To je to što me zanima!

Zmajevi uzeli bod Francuzima u gostima, Maltežani razbili Cipar

Imali su reprezentativci BiH igrača više cijelo drugo poluvrijeme, ali nisu uspjeli do sva tri boda kod svjetskih prvaka. No, prije utakmice bi sigurno 'potpisali' i bod
Vidi originalni članak

U skupini D kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine reprezentacija Bosne i Hercegovine je osvojila bod na gostovanju u Strasbourgu kod aktualnih svjetskih prvaka. Edin Džeko je bio strijelac vodećeg gola u 36. minuti. Francuzi su izjednačili četiri minute poslije preko Antoinea Griezmanna. Francuzi su od 51. minute bili s igračem manje, nakon isključenja Koundea. Francuzi iz četiri utakmice imaju osam bodova, a Ukrajina je na drugom mjestu sa četiri. BiH iz tri utakmice ima dva boda. Golove možete pogledati OVDJE.

U skupini G vodeća Turska ima osam bodova, ali je u duboko u sučevom vremenu domaćeg dvoboja s Crnom Gorom ispustila dva. Under i Yazici su golovima u 9. i 31. minuti donijeli prednost od dva gola Turcima. No, Marušić je u 40. minuti smanjio zaostatak crnogorske reprezentacije, da bi u sedmoj minuti sučevog dodatka Radunović pogodio za 2-2.

U istoj skupini po bod su osvojile Norveška i Nizozemska u međusobnom srazu u Oslu. Erling Haaland je u 20. minuti doveo domaću reprezentaciju u vodstvo, a Klaassen je u 37. minuti izjednačio. Tako su Nizozemska, Crna Gora i Norveška ostali na jedan bod iza vodeće Turske u najneizvjesnijoj skupini europskih kvalifikacija, nakon četiri odigrana kola.

Malta je na domaćem terenu s 3-0 (1-0)  razbila Cipar koji je od 40. minute igrao s igračem manje, a u skupini u kojoj je Hrvatska su remizirali Slovenija i Slovačka (1-1) pa su 'vatreni' i dalje ostali na vrhu skupine H. Gol je za Sloveniju zabio bivši nogometaš Dinama Petar Stojanović. Golove možete pogledati OVDJE.

Reprezentacija Republike Irske imala je u rukama tri boda do 89. minute na gostovanju u Portugalu, a onda se ukazao Cristiano Ronaldo i s dva pogotka donio pobjedu domaćoj reprezentaciji.

PAO JE I REKORD IRANCA VIDEO Udario protivnika, fulao penal pa zabio dva: Ronaldo je najbolji strijelac reprezentacija!

Kapetan Portugala ostao je dužnik u prvom poluvremenu, kad je u 15. minuti propustio realizirati kazneni udarac. Irci su u 45. minuti poveli pogotkom Johna Egana. Do 89. minute gosti su držali pobjedu u rukama, a onda je Cristiano Ronaldo pogodio za 1-1, da bi u šestoj minuti sučevog dodatka postigao i drugi pogodak. Oba gola je povratnik u Manchester United zabio glavom. Portugal je s 10 bodova vodeća reprezentacija u skupini A. Tri boda manje ima Srbija.

U skupini F Danci su pobijedili Škote 2-0, dok je Izrael na gostovanju kod Farskih otoka slavio 4-0. Austrija je s dva gola pred kraj svakog poluvremena (2-0) slavila kod Moldavije i tako ostala u korak s Izraelom koji također ima sedam bodova, dok vodeća Danska ima 12.

POGLEDAJTE CROATU UOČI BORBE S VASOM U SERIJALU MOJA PRIČA:

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 02.09.2021.

    Još če Maltežani razbiti i vas luzere haha

  • čovik-s-juga 02.09.2021.

    BiH jedina repka na svijetu za koju ne navija 50% stanovništva.

  • It's kišing 02.09.2021.

    A gledam jučer u 87 min koef 70 na pobjedu Portugala... Probam s 5 kn i uleti... Hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare