To je to što me zanima!

'Znam Bjelicu, ali to je nebitno. Pa ne igram ja protiv njega...'

Pristup i stav su uvijek važni, u svakoj utakmici, svakog dana. Ono što ću tražiti od igrača je da vjeruju u ono što radimo i da ostanu zajedno i u dobroj i lošoj situaciji, rekao je trener Hajduka uoči Osijeka...
Vidi originalni članak

Umjesto tradicionalne presice s Poljuda, trener Hajduka Paolo Tramezzani se ovaj put javio iz Đakova. Splićani u sklopu 20. kola Prve HNL gostuju u Gradskom vrtu protiv Osijeka, a dva dana uoči utakmice otputovali su u Đakovo gdje se pripremaju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osječani pod Nenadom Bjelicom izgledaju fantastično. Dijele prvo mjesto na tablici s Dinamom s istim brojem bodova, a u seriji su od četiri pobjede. 

S druge strane, Hajduk je nakon dva uzastopna poraza konačno došao do zraka. Splićani su u prošlom kolu pobijedili Istru 1-0 na Poljudu, ali uz puno muke. Dominirao je Hajduk u prvom dijelu, a onda se u drugom poluvremenu povukao i čuvao rezultat. Nova pobjeda sjajno bi došla za podizanje ionako poljuljanog samopouzdanja, ali i za smanjivanje bodovne razlike za vrhom.

Osijek je u sjajnoj formi, Hajdukova forma varira i fali kontinuitet. I što možemo očekivati od Splićana u sutrašnjem derbiju?

- Analizirali smo utakmicu s Istrom, a nakon toga i Osijek. U ovom trenutku razmišljam samo o Osijeku. Za sutra ću odabrati igrači za koje mislim da mogu biti spremni nakon tri dana i susreta s Istrom. Imali smo u četvrtak i dug put, a imamo još danas vremena za pripremiti se na najbolji način - rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani koji nije bio previše zadovoljan izvedbom svoje momčadi na utakmici protiv Istre.

U prvom susretu ove dvije momčadi u Gradskom vrtu Hajduk je pobijedio 2-1, ali tada nije bilo na klupi Nenada Bjelice. U posljednjem susretu na Poljudu završilo je 1-1, a Ivušić je obranio penal Jradiju u posljednjoj sekundi.

- Osijek je dobra momčad, s dobrim trenerom  To pokazuje i ljestvica. Ali, sigurno će sutrašnja utakmica biti drukčija od prethodne dvije. Važna je za njih, ali vjerojatno još važnija za nas.  Motivirani smo i spremni i želimo nastaviti naš posao.

Nenad Bjelica je rekao da se poznajete?

- Da, znamo se. Pratio sam treninge kada je bio u Speziji. Ne iznenađuje me što radi dobar posao. Ali, sutra ne igram ja protiv njega, već moja momčad igra protiv Osijeka. Pristup i stav su uvijek važni, u svakoj utakmici, svakog dana. Ono što ću tražiti od igrača je da vjeruju u ono što radimo i da ostanu zajedno i u dobroj i lošoj situaciji. Ako tako bude mislim da na pozitivan način možemo odraditi završnicu sezone - zaključio je Tramezzani.

Hajduk već 10. veljače igra protiv Rijeke na Rujevici, a momčad se ni neće vraćati u Split, nego će put Rijeke odmah nakon utakmice protiv Osijeka.

Utakmica s Osijekom počinje u subotu u 15 sati, a prijenos je na Areni Sport 3.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Petrinja u ❤ 06.02.2021.

    Jaki neki strucnjak. Kad je ucio od Bjelice prije 10 godina

  • Korumpirani Trol 06.02.2021.

    volin barbu precjednika i ovog stručnjaka nije hajduk ima ovakvog trenera več godinama.sportski direktor je isto pravi stručnjak koji se dokaza u maloj gorici.triba nan vremena i vratit čemo se još jači kaki hajduk i triba bit i uvik je bija

  • 05.02.2021.

    nema Hajduk sanse protiv Osijeka - u prvih 10 minuta ce pocrvenit bar jedan Hajdukovac i onda ce jos izmislit suci bar 1-2 penala protiv Hajduka i poslije cak novinari nece ni vristat, jako prljavo ali i jako skupo jer ako uspiju srusit Dinamo i Osjek nas predstavlja u LP svi klubovi gube lovu jer Osijek ce opet ispast u prvom predkolu ko i prosli put u EL

Komentiraj...
Vidi sve komentare