Obavijesti

Sport

Komentari 46

'Znam Bjelicu, ali to je nebitno. Pa ne igram ja protiv njega...'

'Znam Bjelicu, ali to je nebitno. Pa ne igram ja protiv njega...'

Pristup i stav su uvijek važni, u svakoj utakmici, svakog dana. Ono što ću tražiti od igrača je da vjeruju u ono što radimo i da ostanu zajedno i u dobroj i lošoj situaciji, rekao je trener Hajduka uoči Osijeka...

VIDEO

Umjesto tradicionalne presice s Poljuda, trener Hajduka Paolo Tramezzani se ovaj put javio iz Đakova. Splićani u sklopu 20. kola Prve HNL gostuju u Gradskom vrtu protiv Osijeka, a dva dana uoči utakmice otputovali su u Đakovo gdje se pripremaju.

Pokretanje videa...

Tramezzani vodi Hajduk 03:14

Osječani pod Nenadom Bjelicom izgledaju fantastično. Dijele prvo mjesto na tablici s Dinamom s istim brojem bodova, a u seriji su od četiri pobjede. 

S druge strane, Hajduk je nakon dva uzastopna poraza konačno došao do zraka. Splićani su u prošlom kolu pobijedili Istru 1-0 na Poljudu, ali uz puno muke. Dominirao je Hajduk u prvom dijelu, a onda se u drugom poluvremenu povukao i čuvao rezultat. Nova pobjeda sjajno bi došla za podizanje ionako poljuljanog samopouzdanja, ali i za smanjivanje bodovne razlike za vrhom.

Hajduk-Istra 1961

Osijek je u sjajnoj formi, Hajdukova forma varira i fali kontinuitet. I što možemo očekivati od Splićana u sutrašnjem derbiju?

- Analizirali smo utakmicu s Istrom, a nakon toga i Osijek. U ovom trenutku razmišljam samo o Osijeku. Za sutra ću odabrati igrači za koje mislim da mogu biti spremni nakon tri dana i susreta s Istrom. Imali smo u četvrtak i dug put, a imamo još danas vremena za pripremiti se na najbolji način - rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani koji nije bio previše zadovoljan izvedbom svoje momčadi na utakmici protiv Istre.

U prvom susretu ove dvije momčadi u Gradskom vrtu Hajduk je pobijedio 2-1, ali tada nije bilo na klupi Nenada Bjelice. U posljednjem susretu na Poljudu završilo je 1-1, a Ivušić je obranio penal Jradiju u posljednjoj sekundi.

- Osijek je dobra momčad, s dobrim trenerom  To pokazuje i ljestvica. Ali, sigurno će sutrašnja utakmica biti drukčija od prethodne dvije. Važna je za njih, ali vjerojatno još važnija za nas.  Motivirani smo i spremni i želimo nastaviti naš posao.

Zagreb: NK Lokomotiva i NK Osijek susreli se u 17. kolu Prve HNL

Nenad Bjelica je rekao da se poznajete?

- Da, znamo se. Pratio sam treninge kada je bio u Speziji. Ne iznenađuje me što radi dobar posao. Ali, sutra ne igram ja protiv njega, već moja momčad igra protiv Osijeka. Pristup i stav su uvijek važni, u svakoj utakmici, svakog dana. Ono što ću tražiti od igrača je da vjeruju u ono što radimo i da ostanu zajedno i u dobroj i lošoj situaciji. Ako tako bude mislim da na pozitivan način možemo odraditi završnicu sezone - zaključio je Tramezzani.

Utakmica 18. kola Prve HNL Hajduk-Lokomotiva

Hajduk već 10. veljače igra protiv Rijeke na Rujevici, a momčad se ni neće vraćati u Split, nego će put Rijeke odmah nakon utakmice protiv Osijeka.

Utakmica s Osijekom počinje u subotu u 15 sati, a prijenos je na Areni Sport 3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka