To je to što me zanima!

Zoran Mamić: Nije kraj svijeta. Posljedice? Uprava će odlučiti

Moramo sjesti, razmisliti, analizirati... Igrali smo dobro, stvarali šanse, ali Danci su zabijali, rekao je Zoran Mamić nakon ispadanja Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka...
Vidi originalni članak

Dinamu će Liga prvaka ostati samo san. Danski Aalborg zaslužan je za bolno buđenje iz tog sna. Aalborg je na Maksimiru pobijedio 2-0 u utakmici u kojoj su svi već unaprijed upisali prolazak Dinama. Ali netko je o tome trebao obavijestiti Dance.

- Teško je pronaći prave riječi. Igrali smo dobro u prvom dijelu pola sata. Imali smo dobre šanse, kontrolirali utakmicu... A onda nam je Aalborg zabio iz prve šanse - rekao je Zoran Mamić nakon utakmice.

Aalborg je zabio po gol u svakom dijelu.

- Diktirali smo ritam i u drugom poluvremenu, stvarali šanse, ali nismo zabili. Oni jesu. Svaka čast Jacobsenu na drugom golu. Sjajno je zabio. Što sad? Moramo sjesti, razmisliti, analizirati... Život ide dalje - dodao je trener "modrih", koji se ne boji otkaza.

- Nije kraj svijeta. Ne bojim se posljedica. Ionako će uprava sve odlučiti. Ovo ispadanje je za mene gore od onoga protiv Austrije lani.

A Dinamo bi u 4. pretkolu bio nositelj!

Danci su najavili da su došli po pobjedu. Kao da ih iz Dinama nitko nije ozbiljno shvatio. Još gore sad sjeda vijest da bi Dinamo, u slučaju da je prošao Aalborg, u četvrtom pretkolu Lige prvaka bio nositelj. Malmö i Legia izbacili su Spartu i Celtic, dva bolje rangirana kluba od "modrih". No to sad ama baš ništa ne znači.

"Modrima" preostaje Europska liga. Ali, treba se kvalificirati...

Idi na 24sata

Komentari 372

  • krapinek 08.08.2014.

    da nije brace letjelo bi perje na sve strane. izuzetno mi je drago što je dinamo izgubio.

  • neno63 08.08.2014.

    Nemoj čekati da uprava odluči reci burazu da jednostavno neznaš taj posao nije kraj svijeta daće ti on da nešto radiš recimo kuhaš kavu ili kafu.

  • bijelo 08.08.2014.

    uuuuu...moš mislit...posljedice za mamića!!...o da maknut će ga braco sa trenerske klupe...izbaciti naprosto...i za kaznu postaviti na mjesto dopredsjednika kluba...eto ti kada nisi u stanju ući u ligu prvaka...koji hohštapleri ovi mamići. Jedan veliki bravo za sve zagrepčane koji ne dolaze na utakmice dinama koji vodi ovaj priglupi ali zato pokvareni i bezkrupulozni duet mešetara i hercegovačkih čobana koji pokušavaju odglumiti uloge džentlmena i sposobnih poslovnjaka ali zaboravili su nešto...nemaju dušu kao ni klub koji vode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare