To je to što me zanima!

Zoran Mamić: Teško da mogu zamisliti prvu ligu bez Osijeka

Osijek stiže na Maksimir po bod(ove) spasa. Dinamo želi nastaviti seriju pobjeda. Osijek je zadnji put uzeo bod Dinamu u Zagrebu u ožujku 2013. godine. Bilo je 0-0
Vidi originalni članak

Čeka nas utakmica protiv "davljenika". Sigurno će biti maksimalno motivirani protiv nas i pokušat će nam nanijeti štetu. Želimo odigrati dobro i nastaviti seriju bez poraza, rekao je Zoran Mamić uoči utakmice protiv Osijeka na Maksimiru u utorak u 18 sati.

Dinamov trener duže vrijeme ne može računati na Domagoja Antolića. "Modri" veznjak mogao bi završiti i na operaciji.

- Antolić? U pitanju su leđa. Vidjet ćemo. Ne razmišljam o tome treba li mu operacija, jer nisam liječnik. Činjenica je da je prošlo jako puno i da Antolić ima puno problema - rekao je Zoran i vratio se na Osijek, koji je na devetom mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje za ostanak u HNL-u.

- Teško mi zamisliti ligu bez Osijeka. Dao je toliko dobrih igrača, a ostao je jedini klub iz te regije u prvoj ligi. Ako ispadne, u regiji bi se trebali zapitati zašto je to tako - rekao je Mamić, kojem je Liga 10 dobar projekt.

- Zanimljivo je. Već sam rekao da nam je 15-ak utakmica u HNL-u, kao što je bilo protiv Rijeke, svima bi nam bilo bolje. No ostali trebaju poraditi na sebi da se približe nama, a ne da se mi spuštamo na njihov nivo. Kako da se približe? Treba se truditi i pokušavati. Ako se odmah predate, sigurno nećete uspjeti - kazao je Mamić.

Protiv Osijeka od prve minute će igrati Angelo Henriquez, koji dosta oscilira u posljednje vrijeme. 

Zadnjih par utakmica nije na nivou, ali to je normalno za napadača i dečka od 20 godina. Dobar je karakter. Bit će opet onaj pravi - rekao je Mamić i otkrio kako nakon utakmice protiv Zadra nije pobjegao ljutit i nervozan. 

- Na vrijeme sam obavijestio koga sam trebao da neću moći biti na konferenciji za novinare. I nisam bio ljutit i nervozan. Bio sam zadovoljan. Zasluženo smo pobijedili - kazao je za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • night hunter91 28.04.2015.

    nema boga dragoga da sutra ne pobjedite pa bilo sto drugo je stela svjetska

  • tornado65 28.04.2015.

    ovo dinamo pusta

  • duje912 27.04.2015.

    dakle ponovo Osijek pobjeđuje dinamo sa dva-tri razlike...ccc...

Komentiraj...
Vidi sve komentare