To je to što me zanima!

Zrinjski je odabrao nasljednika Rendulića, ipak ništa od Tomasa

Zrinjski dodaje kako će Ivankoviću  u radu s  momčadi do daljnjeg asistirati treneri koji su bili članovi dosadašnjeg stručnog stožera. Još nije poznato koliko bi trebao ostati na klupi Zrinjskog.
Vidi originalni članak

Mario Ivanković (48) naslijedit će Krunoslava Rendulića na klupi Zrinjskog nakon što je prvak BiH smijenio hrvatskog stratega. 

Renduliću je presudio poraz od 3-0 protiv Veleža u mostarskom derbiju, iako je prošle godine osvojio dvostruku krunu sa Zrinjskim i osigurao povijesni plasman u grupnu fazu Konferencijske lige.

NIJE ZADOVOLJIO OČEKIVANJA Kraj povijesne suradnje! Zrinjski se razišao s Rendulićem nakon plasmana u Konferencijsku ligu NEREDI NA UTAKMICI VIDEO Vatrogasac bacio baklju prema navijačima Zrinjskog. Traži se postupak protiv njega?

- Momčad aktualnog prvaka tako će u utakmici protiv Širokog Brijega u srijedu voditi Mario Ivanković, 48-godišnji trener koji iza sebe ima veliko iskustvo u radu s prvom momčadi s obzirom na to da je u istom proveo gotovo šest godina, nakon čega je vodio našu U17 momčad i U19 reprezentaciju BiH, dok je trenutačno angažiran i u stručnom stožeru A reprezentacije BiH - stoji u priopćenju Zrinjskog.

Zrinjski dodaje kako će Ivankoviću  u radu s  momčadi do daljnjeg asistirati treneri koji su bili članovi dosadašnjeg stručnog stožera. Još nije poznato koliko bi Ivanković trebao ostati na klupi Zrinjskog.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PumaPunku 20.11.2023.

    Najveci hrvatski klub poslje dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare