To je to što me zanima!

Zrinka: Probile smo led, bit će još bolje. Leona: Postoji mali žal

Možemo sve to popraviti na istom mjestu već u nedjelju. Trudit ćemo se ostvariti još bolje rezultate, rekla je Leona Popović nakon što su obje Hrvatice završile među prvih 10 na otvaranju slalomske sezone
Vidi originalni članak

Utrka je bila zahtjevna, a definitivno smo zadovoljne što smo na kraju među deset najboljih, rekla je hrvatska skijašica Zrinka Ljutić nakon prvog slaloma sezone koji je održan u finskom Leviju.

POGLEDAJTE IZJAVE:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zrinka Ljutić je zauzela deveto, a Leona Popović deseto mjesto, dok je najbrža na premijernom slalomu sezone bila Slovakinja Petra Vlhova. Obje hrvatske skijašice imale su za njom zaostatak nešto veći od tri sekunde.

- Probile smo led, a rezultati su dobri. Neke stvari sigurno možemo popraviti, a u nedjelju je već novi dan i nova prilika da budemo još bolje - komentirala je utrku Ljutić, dok se s njom složila i Leona Popović.

- Slažem se, dobro smo otvorile slalomsku sezonu. Možda postoji mali žal jer smo neke stvari mogle bolje odraditi, ali možemo sve to popraviti na istom mjestu već u nedjelju. Trudit ćemo se ostvariti još bolje rezultate - izjavila je Popović.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bobiflips 12.11.2023.

    David ajde malo pozitive , puno ljudi , drzava zive od skijanja a ti trkeljas opet gluposti , daj se otrijezni vise

  • david111111 11.11.2023.

    Netreba nista popravljat..treba ukinut skijanje ko sport pa pol tekmi je otkazano cure nek se ostave skijanja i deaetke milijuna eura od HKSA usmjerit u skole i u socijalu i place..jedino di se moze skijat je na sjevernom polu pa temperature su najvise u 1000 godina kakvo skijanje

  • liliZG2.0 11.11.2023.

    bravo cure!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare