To je to što me zanima!

Zubac je čudo! Zakucava, dijeli blokade Greenu i ruši prvake...

Imao je Čitlučanin 11 skokova, dvije asistencije i dvije blokade, od te dvije jedna je bila protiv strašnog Draymonda Greena. Oduševio je sve Zubac, koji je drugi put u tri utakmice imao double-double
Vidi originalni članak

Ivica Zubac odigrao je još jednu sjajnu utakmicu u NBA ligi, možda i najbolju dosad. U 127-101 pobjedi njegovih Lakersa protiv aktualnih prvaka Golden Statea u božićnom kolu NBA lige zabio je 18 koševa uz samo jedan promašaj iz igre. 

IVICE, MAJSTORE! Čudesni Zubac sredio je Golden State, usporedili ga sa Shaqom

Imao je Čitlučanin 11 skokova, dvije asistencije i dvije blokade, od te dvije jedna je bila protiv strašnog Draymonda Greena. Oduševio je sve Zubac, koji je drugi put u tri utakmice imao double-double, a treću utakmicu zaredom kreće u početnoj petorci.

Pogledajte video OVDJE.

- Teško da može biti bolje od ovoga. Sretan Božić! - napisao je Zubac uz fotografiju na kojoj je u duelu s Durantom.

Mladi hrvatski centar prema net ratingu od 25 bio je najbolji igrač Lakersa, a pohvalio ga je i LeBron James, koji se ozlijedio u trećoj četvrtini i morao je izaći. No Zubac i društvo odradili su posao savršeno i prvaci nisu imali šanse.

-  Morao sam izaći zbog ozljede, Warriorsi su imali 14-1 seriju, ali onda je Kuzma ubacio nekoliko bitnih slobodnihz bacanja. Rondo je odlično prepoznavao kad otići do kraja, a kad pronaći suigrače, a Zubac nam je bio jako važan, u obrani i napadu - rekao je LeBron James nakon pobjede protiv Golden Statea.

Zubac je maksimalno iskoristio minutažu nakon što su Lakersima prva dva centra ispala iz sastava zbog bolesti i ozljede. JaVale McGee dobio je upalu pluća i neće ga biti neko vrijeme, Tyson Chandler imao je problema s leđima, vratio se protiv Warriorsa, ali sad trener Luke Walton ima i sjajnog mladog Hrvata koji je pokazao da zaslužuje mjesto u rotaciji.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 26.12.2018.

    warriorsi ne igraju baš dobro ,,očekivao sam više

  • LOLNeki 26.12.2018.

    NBA je jako čudan, tj. treneri u toj ligi. Zubac je imao po meni jako dobru rookie sezonu u nba-u, kada je igrao imao je lijepe brojke, i onda kada se očekivalo da postane svake godine sve bolji, on ove sezone je jako malo minuta dobivao. Sad odjednom ih dobija i igra dobro, no ne bi me začudilo da ga opet zacementira na klupi u budućnosti i da dobija minute na kapaljku i ako je pokazao da se bez problema može nositi sa ovom ligom..

  • Veliki Meštar sviju hulja 26.12.2018.

    Uz Bogdanović Sarica od ovih mladih jedino Zubac jos obecava da napravi karijeru pravu, Hezonja je veliko razočarenje ,vjerovao sam u njega ali niti je bio vodjen pravilno niti ima mozga za kosarku, nazalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare