To je to što me zanima!

Zubčić odradio prvu vožnju bez greške, ali ima velik zaostatak

Postavu u Adelbodenu odradio je njegov trener, Rus Sergej Komarov, a staza je izdržala iako je do prije nekoliko dana utrka bila pod upitnikom. Hrvat je daleko od borbe za sam vrh, na 13. mjestu
Vidi originalni članak

Filip Zubčić (29) nastavio je sa skromnim ovosezonskim izdanjima u veleslalomu, barem ako je suditi po prvoj vožnji u švicarskom skijalištu Adelbodenu, utrci koja je prije nekoliko dana bila upitna zbog visokih temperatura.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski skijaši lani u Adelbodenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolji hrvatski skijaš nije napravio nijednu grešku i tehnički ju je odradio školski, ali nije napadao vrata i zbog toga je u cilj sa startnim brojem 12 ušao kao deveti s dvije sekunde i 27 stotinki zaostatka za vodećim Marcom Odermattom.

Prvu vožnju završio je na 13. mjestu, a do postolja mu nedostaje sekunda i 78 stotinki. Previše, ali i plasman među najboljih deset bio bi dobar rezultat nakon što je u Söldenu bio 12., u Alta Badiji 10. i osmi, a u Val d'Isereu nije završio prvu vožnju.

Prvu je vožnju, inače, postavio Zubčićev novi trener, Rus Sergej Komarov. Druga je na rasporedu od 13.30 uz prijenos na HTV-u 2.

Sve rezultate i vremena uživo možete pratiti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Adminova mater te prati 07.01.2023.

    Filipe odi konobarit sezonu

  • NIKE 07.01.2023.

    Filipe okani se gluposti.

  • JajaTure 07.01.2023.

    Dva tri postolja i cao

Komentiraj...
Vidi sve komentare