To je to što me zanima!

Zubčićev plasman karijere u Söldenu: Ušao je među Top 10

Najbolji hrvatski skijaš treći je put u osmom nastupu u Söldenu uspio osvojiti bodove, a prvi put probio je granicu najboljih deset. Nakon prve vožnje bio je osmi, a na kraju deveti
Vidi originalni članak

Filip Zubčić (28) došao je do najboljeg plasmana u karijeri na otvaranju Svjetskog kupa u Söldenu, devetog mjesta. Ipak, nije uspio napasti vrh, čemu se kao trećeplasirani veleslalomaš Svjetskog kupa u zadnje dvije sezone vjerojatno nadao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolji hrvatski skijaš nakon osmog mjesta u nedjeljnoj prvoj vožnji i 72 stotinke zaostatka za vodećim Austrijancem Rolandom Leitingerom drugu je vožnju odradio dosta rezervirano.

Držao je vodstvo ispred Amerikanca Rivera Radamusa do zadnjeg prolaznog vremena, a onda u cilj ušao s 21 stotinkom slabijim vremenom, dovoljno za četvrto mjesto uoči nastupa zadnje sedmorice.

ZAPLAKALA NA POSTOLJU Shiffrin u Söldenu pobijedila 70. put u karijeri, sve bliže povijesti

Pobijedio je Švicarac Marco Odermatt, treći nakon prve vožnje, sa sedam stotinki prednosti ispred Austrijanca Rolanda Leitingera, najbržega iz prve utrke. Slovenac Žan Kranjec na trećem mjestu zakasnio je samo desetinku, a Zubčić na devetom 89 stotinki.

Najbolji Filipov plasman u Söldenu dosad je bilo 12. mjesto do kojega je došao u dva navrata, zadnji put prošle sezone. Dvaput nije došao do cilja u prvoj vožnji, a još triput nije se plasirao u drugu.

Sva vremena i plasmane možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • univerzal445 24.10.2021.

    Sjajan Zuba,neka mu je sretna sezona bez ozljeda i ja jedva cekam nedjelje

  • MatijaKezele 24.10.2021.

    Ne ide mu na Söldenu i gotovo

  • Z A G I 24.10.2021.

    nije na moru d..... k....,svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare