To je to što me zanima!

Zubić Wilson: Pogledajte kako su igraču Newcastlea vraćali zub

Napadač "svraka" sudjelovao je u akciji kod oba gola u pobjedi nad Arsenalom i to nakon što je ostao bez sjekutića. Pokrpali su ga koliko su mogli i odigrao je utakmicu praktički do kraja
Vidi originalni članak

Nogometaš Newcastlea Callum Wilson (30) kraj sezone dočekao je bez zuba, a bizarnu ozljedu dodatno je začinio liječnik koji ga je pokušao vratio na mjesto?!

Wilson je u 27. minuti utakmice protiv Arsenala u ponedjeljak dobio udarac zbog kojega mu je ispao desni sjekutić. Ništa strašno, pomislili su iz liječničke službe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Donekle su ga vratili natrag kako bi napadač "svraka" mogao nastaviti utakmicu. I uspio je, izašao je tek u sudačkoj nadoknadi ogleda na St. James' Parku u kojem je Newcastle srušio "topnike" i izbacio ih s pozicije koja donosi Ligu prvaka.

Baš je Wilson najzaslužniji za prvi gol jer je natjerao Bena Whitea da si zakuca autogol u 55. minuti. Pola sata poslije pobjedu kluba s novim saudijskim vlasnikom potvrdio je Bruno Guimarães nakon što je Aaron Ramsdale izašao s gola i obranio udarac Wilsona.

PROKOCKALI SVE Wilson ostao bez zuba, Arsenalu sad treba čudo za plasman u LP

- Atmosfera je bila nevjerojatna. Svi su nas otpisali na početku sezone, a do Božića smo već bili ispali. Ali potrudili smo se i sve okrenuli. Eto koliko su se prevarili - govorio je Wilson nakon utakmice.

Ozljedu Calluma Wilsona pogledajte OVDJE.

ZA SLJEDEĆU SEZONU Malo saudijskog štiha: Navijači Newcastlea ogorčeni izgledom gostujuće garniture dresova

- Gledao sam Arsenal i znao koliko im obrana ima problema s ozljedama. Oblizivao sam usnicu kao napadač. Trudio sam se da se vratim nakon ozljede, onda želite napraviti razliku - poentirao je.

Newcastleu ova pobjeda donosi 12. mjesto uoči puta kod Burnleya, a Arsenal će za Ligu prvaka morati pobijediti Everton kod kuće i nadati se porazu Tottenhama kod Norwicha.

Golove s utakmice Newcastle - Arsenal pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.05.2022.

    Pa kaj, mozda covjek ima implantat koji ide na njegov pobruseni zub i nataknuli su ga da izdrzi ostatak tekme, nije toliko bizarno koliko se pokusava nabrijat naslov za klikove

  • Zdravo 17.05.2022.

    kad ne dobijes newcastel u gostima a boris se za lp onda i nisi za lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare