To je to što me zanima!

Župarić: Nismo radili greške u obrani, nismo bili lošiji od njih

Bili su bolji, pobijedili su, 'ajmo im čestitati na tome. Ali ostaje žal jer smo se vratili u igru nakon njihovog gola, odlično smo i otvorili utakmicu. Svaka čast Lazarosu što je pogodio, kazao je Bradarić
Vidi originalni članak

Nismo dovoljno dobro kontrolirali protivnika u odbijenim loptama, Livaja nam je stvarao dosta problema. Oni su prilazili i kupili te ničije lopte koje su važne u ovakvim utakmicama, komentirao je Marko Vešović poraz Rijeke od AEK-a u prvom kolu Europske lige (2-1).

- Ishod je trebao biti 1-1 po svemu što smo vidjeli, ali to je Europa. Skupo se plaća svaka greška i porazom smo otvorili ovaj ciklus - dodao je Crnogorac u redovima prvaka Hrvatske.

- Imali smo u pojedinim trenucima naše šanse i svaki put kad smo uspjeli spojiti dva-tri dodavanjima dolazili smo do završnice, ali nismo bili konkretni. Oni su svoje šanse iskoristili - zaključio je.

Filip Bradarić priznao je da je protivnik bio bolji.

- Bili su bolji, pobijedili su, 'ajmo im čestitati na tome. Ali ostaje žal jer smo se vratili u igru nakon njihovog gola, odlično smo i otvorili utakmicu. Svaka čast Lazarosu što je pogodio. To je Europa, nivo iznad HNL-a i moramo se na to što prije podignuti - poručio je za HRT.

- Moramo se što prije skupiti, vidjeti gdje smo griješili, ima još pet utakmica. Mi smo rekli da ćemo se sa svima potući u ovoj skupini. Moramo težiti našoj igri, onomu što nas je krasilo prošle sezone i onda moramo tražiti nešto više - istaknuo je Bradarić.

Dario Župarić imao je zanimljive opservacije.

- Mislim da su im napadači dobro radili i da su se puno kretali u napadu. Mi nismo ostavili prostor iza nas. Bolje da im pustimo da igraju ispred nas, nego da nam zabiju gol. Primili smo dva gola iz dva prekida, tako da to nisu neke greške obrane ekipe. Par puta nam se dogodilo da smo lošije stajali, ali iz toga nisu ništa napravili. Nismo ništa lošije stajali od njih u obrani - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • fenix77 15.09.2017.

    Da, i niste izgubili, skoro ste pobijedili.

  • FREEDOM 15.09.2017.

    .. šteta ... nadigrali Rijeku na domaćem terenu .. teško se iščupati iz ove situacije -- svi ganjaju 2. mjesto u grupi ( prvo rezervirano za Milan ) , a Rijeka je pala na prvom ispitu ... Nedostaje tu igračkog iskustva u jakim utakmicama ( mislim na jake derbije, ne mislim na HNL ) ... treba uložiti/platiti kvalitetne igrače na barem 2 sezone , i spriječiti prijevremeni odlazak igrača koji čine kostur momčadi ... To je recept -- ali, ima li se movaca i ima li se znanja i volje za to provesti u djelo - to je već drugi par rukava ...

  • Drogbosnup 15.09.2017.

    Kriv je golman koji je glupo stajao na golu za vrijeme slobodnog udarca. Pa zar nije vidio sa kojom nogom će mu pucati slobodnjak. Jedino mjesto gdje je mogao poslati loptu je bilo u golmanovu ljevu stranu da postigne gol. MIslim neću ni napisati što mislim o njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare