To je to što me zanima!

'Žuta podmornica' krenula po Raketu: 'Ako želi, mi smo tu'

Ivan Rakitić (32) na meti je mnogih europskih klubova. Gotovo je sigurno da će napustiti Barcelonu u nadolazećem prijelaznom roku, a sad je za njega zainteresiran i Villareal
Vidi originalni članak

Manchester United, Sevilla, Napoli, Atletico Madrid, Tottenham... Svi su oni spomenuli kako bi u svojim redovima voljeli vidjeti hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića (32). Sve se češće spominje njegov odlazak iz Barcelone koji je u ovim trenutcima najizglednija opcija, ali već se nekoliko prijelaznih rokova spominjao njegov odlazak, kako bi opet ostao u 'blaugrani'.

SVI ŽELE RAKETU Pomama za Rakitićem: Sevilla, Atletico, a sada i Tottenham

- Moj jedini plan je što prije opet igrati i što više uživati u nogometu. U naponu snage sam, a za odluke vezane uz ugovore bit će vremena kada završi ova sezona - rekao je Ivan Rakitić za Marcu

POGLEDAJTE VIDEO Ivan i Raquel Rakitić treniraju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije tajna da Ivan želi još odigrati nekoliko sezona kao prvotimac, a izgleda da mu neće biti teško promijeniti Barcelonin dres. Zainteresiranih ima i više nego dovoljno, a predsjednik Villarreala, Fernando Roig Alonso je za španjolski Sport rekao kako mu je Raketa velika želja.

RAKETA ZA MARCU Rakitić: Želim igrati i spreman sam preuzeti rizik, vrijeme je!

- Ako Ivan želi doći kod nas, mi smo tu.

Podsjetimo, Rakitić je u Barcu stigao iz Seville 2014. i osvojio je četiri naslova prvaka i Ligu prvaka. No, ove je sezone odigrao svega 1400 minuta i 13. je igrač u momčadi po minutaži.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Blue Star 30.04.2020.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • Livadaa 30.04.2020.

    Domacicu niko nece

  • DominikLivakovic1 30.04.2020.

    Ma daj, Raketa ostaje u Barci. 99.9%

Komentiraj...
Vidi sve komentare