To je to što me zanima!

Žuti karton zbunio hajdukovce: Smije li Livaja igrati u uzvratu?

Hajdukova zvijezda u šest je utakmica ove sezone dobila već četiri žuta kartona. Po dva Livaja ima u Europi i HNL-u, pa mu i tamo s prvim sljedećim slijedi suspenzija od jedne utakmice
Vidi originalni članak

Osim što je zabio autogol, Marko Livaja dobio je i žuti karton u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige Villarreala i Hajduka (4-2). Dogodilo se to u 13. minuti nakon što je izgubio loptu u kaznenom prostoru domaćina pa u frustraciji udario protivnika.

KAKO SU IGRALI Biuk pamti gol, Elez izlazak uz veliki upitnik, a Kale ni kriv ni dužan četiri gola u mreži. Opet! španjolci su oprezni Trener Villarreala: Nije gotovo, znamo kako se ponašati i protiv Juventusa, Bayerna ili Hajduka IZ ŠPANJOLSKIH MEDIJA Marca promašila Hajdukovo ime, a AS Livajino: 'Villarreal sad čeka strašni hrvatski pakao'

Bio je to trenutak straha za Hajdukove navijača jer Livaja je žuti karton dobio u zadnjoj europskoj utakmici protiv Vitorije u Guimaraesu. Znače li dva žuta kartona automatski suspenziju? 

Odgovor je - ne.

Livaju jučerašnji žuti karton nije eliminirao za uzvrat na Poljudu, ali hoće prvi sljedeći jer tri žuta nose suspenziju od jedne utakmice.

Uefa je, inače, prije dvije godine promijenila pravilo o brisanju žutih kartona, pa se tako žuti kartoni poništavaju nakon utakmica osmine finala, a ne kao ranije, nakon četvrtfinala.

TRENER HAJDUKA OPTIMIST Dambrauskas: Nećete vjerovati. U uzvratu će nešto biti drugačije IZBORIO KAZNENI UDARAC Stoper Villarreala laktom razbio Kalinićevo lice: Sav u krvi izašao već nakon četiri minute

Hajdukova zvijezda, pak, u šest je utakmica ove sezone dobila već četiri žuta kartona. Dva Livaja ima i u HNL-u, pa mu i tamo s prvim sljedećim slijedi suspenzija. Usporedbe zbog, u 40 utakmica prošle sezone skupio ih je sedam.

POGLEDAJTE VIDEO: FNC 7 SPEKTAKL U PULI 3.9.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Šipumil 20.08.2022.

    "Usporedbe zbog" , Davore, nije li to moglo bolje?

  • 20.08.2022.

    Nema šanse da on vidi Qatar

  • 19.08.2022.

    Laki je malo nervozan ove sezone! Dobio je par kila više a nekoliko penala manje! Eto nervoze

Komentiraj...
Vidi sve komentare