Obavijesti

Sport

Komentari 251

Dambrauskas: Nećete vjerovati. U uzvratu će nešto biti drugačije

Dambrauskas: Nećete vjerovati. U uzvratu će nešto biti drugačije

Kalinić ima duboku porezotinu, nadamo se da kost nije pukla, a ne mogu ne biti optimističan, kazao je trener Hajduka, a stoper Borevković dodao: Nismo navikli igrati protiv ovako velike momčadi

VIDEO

Hajduk je otvorio i zatvorio gostovanje kod Villarreala u Valenciji golom, ali je u međuvremenu primio četiri (4-2) i trebat će pravo malo čudo da se u uzvratu na Poljudu idući četvrtak dokopan grupne faze Konferencijske lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Gudelj dobio je mural

Pokretanje videa...

Gudelj dobio mural VIDEO

Kakav je osjećaj na kraju?

- Moramo najprije odraditi ligašku utakmicu, a onda ćemo se priprmati za uzvrat. Bit će ga lakše pripremiti jer sad igrači znaju što ih čeka. Počeli smo dobro, zabili gol, ali bili smo naivni, mogli smo puno bolje reagirati kod svih golova, bez obzira na kvalitetu suparnika. Mogli su zabiti iz nekih drugih prilika, ali ne iz ovih koji su zabili. Vjerujem da ćemo biti bolji u Hrvatskoj.

Zašto je Awaziem zaigrao na zadnjem veznom?

- Ako ste istraživali, on je počeo igrati kao vezni igrač pa su ga pomakli natrag na stopera. On to može igrati, to smo i planirali, znali smo da je Villarreal opasan u tom dijelu terena, da zna naći prostora tamo gdje ga nema. Naša ideja je bila da odigra baš ovako kao što je odigrao, po meni dobar susret.

Valencia: Prva utakmica doigravanja UEFA Konferencijske lige, Villarreal CF - HNK Hajduk

Što očekujete od druge utakmice, je li moguće da prođete?

- Druga će utakmica biti drugačija. Nećete mi vjerovati, ali kad budete gledali drugu utakmicu vidjet ćete nešto posve drugačije. Moji će igrači biti potpuno drugačiji, ako zabijemo prvi... Ništa nije izgubljeno, moramo se fokusirati na sljedeću utakmicu.
 
Kakvo je stanje Nikole Kalinića (dobio lakat u glavu, op.a.)?

- Jako je duboka porezotina, nadamo se da kost nije pukla, vidjet ćemo. Šteta, tek se vratio nakon ozljede i nakon par minuta u Zagrebu i opet je ovdje ozlijeđen. On je jako bitan igrač za nas.

Što je ovo bilo?! HTV prekinuo prijenos Hajduka. Sedam puta
Što je ovo bilo?! HTV prekinuo prijenos Hajduka. Sedam puta

Optimistični ste pred uzvrat?

- Ne mogu ne biti optimističan, znam kako moji momci rade za ovo. Na punom Poljudu je za naše igrače drugačije, naši navijači mogu dignuti bilo koju momčad. Znamo da će biti teško, da je Villarreal jako dobra momčad, da dolaze s dva gola prednosti... Ali i danas smo mi imali neke naše prilike, golove... Imamo dosta rezerve, želimo naprije proći Lokomotivu i s tim samopouzdanjem pripremati drugu utakmicu - zaključio je Dambrauskas.

Stoper Villarreala laktom razbio Kalinićevo lice: Sav u krvi izašao već nakon četiri minute
Stoper Villarreala laktom razbio Kalinićevo lice: Sav u krvi izašao već nakon četiri minute

Toni Borevković imao je pune ruke posla u obrani.

- Moreno je vrlo dobar igrač, kao i ostali u momčadi Villarreala i ako im daš imalo prostora, storit će ti šansu i zabiti gol. Mi kao momčad nismo navikli igrati protiv ovako velike momačadi, ovo je za nas veliko iskustvo, ali uzvrat igramo kući, pred našom publikom, i sve je moguće - kazao je stoper Hajduka.

Jeste li ih ipak malo precijenili i prepali se?

- Ne bih rekao da smo se prepali, ušli smo odlično u utakmicu, zabili i gol, lijepo smo izlazili s posjedom u prvih 15 minuta... Ali presjekla su nas njihova dva gola, nismo se uspjeli resetirati i opet zaigrati kao na početku i na poluvrijeme smo otišli s četiri gola u mreži. Na sreću, zabili smo drugi gol pred kraj i sve je otvoreno za uzvrat - dodao je.

Stipe Biuk zabio je za rano vodstvo Hajduka nakon 92 sekunde, ali onda se sve okrenulo.

- Jako teška utakmica, Villarreal je top europska momčad. Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, ali smo primili četiri gola iz naših pogrešaka. Zabili smo na koncu drugi gol i vjerujemo da možemo na Poljudu sve preokrenuti - rekao je strijelac prvog gola.

Puno bolje Hajduk je izgledao u drugom poluvremenu.

- Je, puno bolje smo ušli, trener nas je malo bolje i posložio, ispravili smo pogreške iz prvog poluvremena, ali oni su top momčad i iskoristili su svoje prilike, ali mi na Poljudu možemo napraviti nešto više - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: FNC 7 SPEKTAKL U PULI 3.9.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 251
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu