To je to što me zanima!

Žuti o El Clasicu: Igrao sam ih dosta, ma tu je sve moguće...

Lako se može dogoditi da Barcelona, koja sad igra sjajno, izgubi, a da Real, koji je u teškoj situaciji i ne briljira, pobijedi, rekao je Robert Prosinečki u intervjuu za goal
Vidi originalni članak

Kao čovjek koji je igrao i za Barcelonu i za Real Madrid, Robert Prosinečki je u razgovoru za goal.com najavio nedjeljni El Clasico (21:00). Real stiže na Nou Camp gdje na pobjedu u prvenstvu čeka gotovo tri godine. Žuti, koji je u Real Madrid došao 1991. godine iz Crvene zvezde, smatra kako je to ključna utakmica.

- Igrao sam u mnogo clasica, za obje momčadi. To je u pravom smislu riječi: derbi. Lako se može dogoditi da Barcelona, koja sad igra sjajno, izgubi, a da Real, koji je u teškoj situaciji i ne briljira, pobijedi. To su takve utakmice. Nikad ne znate što će biti - rekao je Robert Prosinečki , danas izbornik Azerbajdžana.

Barcelona dočekuje Real kao prva na ljestvici.

- Bit će zanimljivo. El Clasico može biti ključan za naslov. Barcelona uvijek igra isto, ima igrače koji individualnom klasom mogu riješiti sve na terenu. Real je djelovao nepobjediv krajem prošle godine, ali onda su počeli gubiti - dodao je Prosinečki .

Nakon jednogodišnje avanture u Oviedu, 1995. godine prešao je u Barcelonu. Žuti kaže da u utrci za naslov ne treba otpisati Atletico.

- Posljednjih sezona Simeoneov Atletico pokazao je da može dobiti bilo koga na svijetu. Prvenstvo će biti zanimljivo do kraja - kaže Prosinečki .

Idi na 24sata

Komentari 24

  • BaljiCocaj 22.03.2015.

    zasto ga vi svi zovete zuti to je rasisticki

  • prica 21.03.2015.

    prijenos?

  • Stručni komentator 21.03.2015.

    a njega kad se zove žuti, to nije rasizam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare