To je to što me zanima!

Žužul smijenio trenere jer su dobri s Igorom Tudorom?!

Posao su izgubili bivši igrači Hajduka Srđan Zujo Mladinić i Sandro Tomić te Predrag Šimić i Jakša Krstulović. Žužul je navodno njihovu smjenu planirao neko vrijeme
Vidi originalni članak

Dan nakon bolnog poraza od Hajduka predsjednik i vlasnik RNK Splita Slaven Žužul smijenio je četvoricu trenera iz Splitova omladinskog pogona. Razlog? Navodno su mu smetali njihovi dobri odnosi s Igorom Tudorom i Hajdukovim stručnim stožerom?!

Posao su izgubili bivši igrači Hajduk Srđan Zujo Mladinić i Sandro Tomić te Predrag Šimić i Jakša Krstulović. Žužul je navodno smjenu njih četvorice planirao već neko vrijeme, a poraz od Hajduka bio je kap koja je prelila čašu njegova strpljenja. Naime, unatoč velikim ulaganjima, Split polako posustaje u borbi za cilj sezone - plasman u europska natjecanja.

Kuloari, pak, bruje kako, uz prijateljski odnos njih četvorice s Hajdukovim stožerom, Sandru Tomiću nije pomogla ni činjenica da je njegov sin Fabjan bio rezervni golman Hajduka u gradskom derbiju također nije dobro primljena...

Iz Splita poručuju da su smjene prouzrokovane dijelom lošim rezultatima omladinskog pogona, a dijelom i dolaskom novih ljudi na njihova mjesta.

- Jedina je istina da otkazi nisu prouzročeni našim porazom od Hajduka niti imaju bilo kakve veze s navodnim dobrim odnosima nekoga od njih s Hajdukom - prenio je klupski glasnogovornik Jerko Trogrlić.

No tko su ti novi ljudi, zasad se ne zna...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Pyro_1 13.02.2014.

    Ovaj Žužul je uz Mamića najveće smeće u Hrvatskom nogometu, i da je pravde dilili bi čeliju! Stoka!

  • 13.02.2014.

    Split će zauvijek bit u sjeni Hajduka,đžaba njemu 100 Žužula.Neke se stvari jednostavno ne znam kolikim novcima ne mogu kupit.umjetan klub.

  • marban 13.02.2014.

    Radnički sportski klub u vlasti tajkuna,žalosno, jadno za radnike, dobro dođe pituravati tunele

Komentiraj...
Vidi sve komentare